• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben sıkıntı yaşamıyorum. İnternetinde mi problem var acaba canım?
Bişeler oldu anlamadım
Aynen bi gitti geldi bi şey oldu az önce
Dimi oldu. Neyse düzelmiş
Keşkek buğdayla yapılıyormuş pardon ben mısır unuyla şöyleeee uzayarak yenen bişey var ya onla karıştırdım :KK70: o neydi
Kuymak 😋😋😋 çok severim çok da güzel yaparım
Keşkek de üstüne bol yağ dökünce güzel oluyor sen yağsız mı yedin ki 🤨
Offf keşkek de çok severim. Bol sarımsaklı salçalı tereyağ ile ne güzel olur 😋😋
Ben pek hazır yemem ya 🙈 evde de yapan olmadı hiç. Arada bi etliekmek söyleriz onu da tanıdığımız yer olduğu için. Cinsim biraz galiba 🙈🙈
Sen masumlar apartmanındaki Safiye’nin bir türüsün o zaman 🤣🤣🤣 ay hastasıyım o kadının 🤣🤣
Yaş 29 boy 1.55 kilo tartilmadim ama rahat 60 vardir 😊 tam bi hafta oldu bu aksam sadece cikolatali pişmaniye yedim pişmanim iyi gidiyor sporla devam verecez inş dinimiz amin 😁
Bu yaklaşım buraya yeni gelen kişi yaklaşımı. Normal. Yoluna sokarız merak etme 🤣🤣

Hoşbuldumm sagolun çok sicak burdaki insanlar inş herkes istedigi kilolari verir bi daha da almaz donuşu olmayan yollara girsin kilolarimiz hakediyoruz bence 😁
Hoşgeldin canım :KK24:
İki kilo veresin inşallah bu hafta :-):KK36:

Bence yemelisin yarın pazar kahvaltısında :kk77:
Ayy çok aminn 😍😍😍
Tabi ki biraz geç gördüm msjlarınızı kusura bakmayın 27 yaşımdayım ev hanımıyım sosyal hizmet mezunuyum ama iki yıllık sağlık bölümüde okudum özelde sağlıkçı olarak çalışıyorum 😌 yemekle çok aram yok aslında ama bu yıl baya kilo aldım 🤣artık buna bir dur demem gerek 🤣
Sende hoşgeldin :KK24:
9 ları sayacağım derken şaşı oldum niye bu kadar dokuzlu bi isim aldın ki :confused:
Ben saymıştım 5 tane :KK70:

Kk bişiler oldu az önce :KK43:
Kaçamak : paça çorba 🤦🏼‍♀️Bu saate
Canim en azindan cips pasta börek baklava gibi agir bi kacamak degil. Evet saati gec ama bence bi kacamak yuzunden de butun emegin gitcek hali yok. İnsaniz bu kadar olcak.
Çorba masum kaliyo bence üzme kendini motivasyonunu da düşürme sakın gayet iyi gidiyosun kaldigimiz yerden devam.
Bence yemelisin yarın pazar kahvaltısında :kk77:
İnanir misin hiiiiccc canim cekmiyo sevgili rakibem biraz daha inceleyim de öyle yerim o da azcik:KK69:
Ama sana ısmarlarım iyi gider yagli yagli:KK55:
🤣🤣 valla haklısın ama sistem kabul etmedi bende edene kadar ekledim :skandal:
:D :D
Yok daha nereme yicem şiştim :) pişmanlık oldu ilk kez bende :KK43: bu hafta çok emek verdim :KK43:
Dobarlan biragma gendini

Canim en azindan cips pasta börek baklava gibi agir bi kacamak degil. Evet saati gec ama bence bi kacamak yuzunden de butun emegin gitcek hali yok. İnsaniz bu kadar olcak.
Çorba masum kaliyo bence üzme kendini motivasyonunu da düşürme sakın gayet iyi gidiyosun kaldigimiz yerden devam.

İnanir misin hiiiiccc canim cekmiyo sevgili rakibem biraz daha inceleyim de öyle yerim o da azcik:KK69:

:KK70: :KK70:

Dobarlan biragma gendini
Teşekkür ederim canım günaydın yine güzel olumlamalarınla geldin hoşgeldin 🥰

güzel olur :KK76:

Teşekkür ederim canım günaydın yine güzel olumlamalarınla geldin hoşgeldin 🥰
Hosbulduumm ve gidiyorum temizlk yapicam ardindan biraz dinlenip sporumu yapicam ardindan kitap kahve zamani:KK76:
Bence Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik e dikkat edin... Savaşta herşey mübahtır diyerek, herkesi alt etmeye calisiyor olabilir... Aman ha sakın ye canım birşey olmazlara kanmayın✋😅😅🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤣🤣🤣🤣🤣
Kız caktirmasana. gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen ile biz rakip olduk sadece ona calisiyorum su an :D
Ücretimi verirsen senin rakibeni de yoldan çıkarmaya calisabilirim :sus::sus:

Hosbulduumm ve gidiyorum temizlk yapicam ardindan biraz dinlenip sporumu yapicam ardindan kitap kahve zamani:KK76:

Kız caktirmasana. gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen ile biz rakip olduk sadece ona calisiyorum su an :KK70:
Ücretimi verirsen senin rakibeni de yoldan çıkarmaya calisabilirim :sus::sus:
Benim rakibim kendimim canım 😌😎 😁
Beni yoldan çıkaramazsin..🤣

Bişeler oldu anlamadım

Dimi oldu. Neyse düzelmiş

Kuymak 😋😋😋 çok severim çok da güzel yaparım

Offf keşkek de çok severim. Bol sarımsaklı salçalı tereyağ ile ne güzel olur 😋😋

Sen masumlar apartmanındaki Safiye’nin bir türüsün o zaman 🤣🤣🤣 ay hastasıyım o kadının 🤣🤣

Bu yaklaşım buraya yeni gelen kişi yaklaşımı. Normal. Yoluna sokarız merak etme 🤣🤣
Ayyy hadi inşallah rahatladım vallahi 😁

Back
X