- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Ben kiiiiiiim ikiden önce uyumak kimSen niye uyumuyorsun ya. 10-11 gibi uyu bu saatler uykuda yağ yakılan saatler. Sirkadiyen ritmini bozmaüstünü de ört güzelce
![]()
Evet örtmenim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kiiiiiiim ikiden önce uyumak kimSen niye uyumuyorsun ya. 10-11 gibi uyu bu saatler uykuda yağ yakılan saatler. Sirkadiyen ritmini bozmaüstünü de ört güzelce
![]()
Evet örtmenim
Bişeler oldu anlamadımBen sıkıntı yaşamıyorum. İnternetinde mi problem var acaba canım?
Dimi oldu. Neyse düzelmişAynen bi gitti geldi bi şey oldu az önce
KuymakKeşkek buğdayla yapılıyormuş pardon ben mısır unuyla şöyleeee uzayarak yenen bişey var ya onla karıştırdımo neydi
Offf keşkek de çok severim. Bol sarımsaklı salçalı tereyağ ile ne güzel olurKeşkek de üstüne bol yağ dökünce güzel oluyor sen yağsız mı yedin ki![]()
Sen masumlar apartmanındaki Safiye’nin bir türüsün o zamanBen pek hazır yemem yaevde de yapan olmadı hiç. Arada bi etliekmek söyleriz onu da tanıdığımız yer olduğu için. Cinsim biraz galiba
![]()
Bu yaklaşım buraya yeni gelen kişi yaklaşımı. Normal. Yoluna sokarız merak etmeYaş 29 boy 1.55 kilo tartilmadim ama rahat 60 vardirtam bi hafta oldu bu aksam sadece cikolatali pişmaniye yedim pişmanim iyi gidiyor sporla devam verecez inş dinimiz amin
![]()
Hoşgeldin canımHoşbuldumm sagolun çok sicak burdaki insanlar inş herkes istedigi kilolari verir bi daha da almaz donuşu olmayan yollara girsin kilolarimiz hakediyoruz bence![]()
Ayy çok aminnİki kilo veresin inşallah bu hafta
Bence yemelisin yarın pazar kahvaltısında![]()
Sende hoşgeldinTabi ki biraz geç gördüm msjlarınızı kusura bakmayın 27 yaşımdayım ev hanımıyım sosyal hizmet mezunuyum ama iki yıllık sağlık bölümüde okudum özelde sağlıkçı olarak çalışıyorumyemekle çok aram yok aslında ama bu yıl baya kilo aldım
artık buna bir dur demem gerek
![]()
Ben saymıştım 5 tane9 ları sayacağım derken şaşı oldum niye bu kadar dokuzlu bi isim aldın ki![]()
Valla aklıma geldi acaba çukurovadaki leylamı bu diye sonra da amaan bitek ordamı leyla yaman var dedim sormadımAy yok cok cakalımdir gercek değil o bilgiler bir zmanlar cukurovadan esinlendimgerçeği şu şu dermişm simdi neyseki o kadar aç değilim
![]()
O konu dündü bitti gitti niye hatırlatıyorsun sen şimdiBak etli ekmeği söylememişim. Onun da hastasıyım![]()
Canim en azindan cips pasta börek baklava gibi agir bi kacamak degil. Evet saati gec ama bence bi kacamak yuzunden de butun emegin gitcek hali yok. İnsaniz bu kadar olcak.Kk bişiler oldu az önce
Kaçamak : paça çorbaBu saate
İnanir misin hiiiiccc canim cekmiyo sevgili rakibem biraz daha inceleyim de öyle yerim o da azcikBence yemelisin yarın pazar kahvaltısında![]()
valla haklısın ama sistem kabul etmedi bende edene kadar ekledim
![]()
Dobarlan biragma gendiniYok daha nereme yicem şiştim :) pişmanlık oldu ilk kez bendebu hafta çok emek verdim
![]()
Teşekkür ederim canım günaydın yine güzel olumlamalarınla geldin hoşgeldinCanim en azindan cips pasta börek baklava gibi agir bi kacamak degil. Evet saati gec ama bence bi kacamak yuzunden de butun emegin gitcek hali yok. İnsaniz bu kadar olcak.
Çorba masum kaliyo bence üzme kendini motivasyonunu da düşürme sakın gayet iyi gidiyosun kaldigimiz yerden devam.
İnanir misin hiiiiccc canim cekmiyo sevgili rakibem biraz daha inceleyim de öyle yerim o da azcik
Ama sana ısmarlarım iyi gider yagli yagli
![]()
Dobarlan biragma gendini
Ay o kadar çok konuşmuşsunuz ki. Napayım? Eksik kalsam olurmuşO konu dündü bitti gitti niye hatırlatıyorsun sen şimdi![]()
Bende şok oldum. Diyet topiği yemek topiğine dönmüşKizlar dün gece bi uyudum paçalar etli ekmekler havada uçuşmuş
Noldu burda böyle![]()
Canim en azindan cips pasta börek baklava gibi agir bi kacamak degil. Evet saati gec ama bence bi kacamak yuzunden de butun emegin gitcek hali yok. İnsaniz bu kadar olcak.
Çorba masum kaliyo bence üzme kendini motivasyonunu da düşürme sakın gayet iyi gidiyosun kaldigimiz yerden devam.
İnanir misin hiiiiccc canim cekmiyo sevgili rakibem biraz daha inceleyim de öyle yerim o da azcik
Ama sana ısmarlarım iyi gider yagli yagli![]()
Hosbulduumm ve gidiyorum temizlk yapicam ardindan biraz dinlenip sporumu yapicam ardindan kitap kahve zamaniTeşekkür ederim canım günaydın yine güzel olumlamalarınla geldin hoşgeldin![]()
Kız caktirmasana.BenceSaricivcivcikcik e dikkat edin... Savaşta herşey mübahtır diyerek, herkesi alt etmeye calisiyor olabilir... Aman ha sakın ye canım birşey olmazlara kanmayın
![]()

Onun canı sağolsunBenceSaricivcivcikcik e dikkat edin... Savaşta herşey mübahtır diyerek, herkesi alt etmeye calisiyor olabilir... Aman ha sakın ye canım birşey olmazlara kanmayın
![]()
Onun canı sağolsun![]()
Benim rakibim kendimim canımHosbulduumm ve gidiyorum temizlk yapicam ardindan biraz dinlenip sporumu yapicam ardindan kitap kahve zamani
Kız caktirmasana.gulenyuzumsunsen ile biz rakip olduk sadece ona calisiyorum su an
Ücretimi verirsen senin rakibeni de yoldan çıkarmaya calisabilirim![]()
Ayyy hadi inşallah rahatladım vallahiBişeler oldu anlamadım
Dimi oldu. Neyse düzelmiş
Kuymakçok severim çok da güzel yaparım
Offf keşkek de çok severim. Bol sarımsaklı salçalı tereyağ ile ne güzel olur
Sen masumlar apartmanındaki Safiye’nin bir türüsün o zamanay hastasıyım o kadının
Bu yaklaşım buraya yeni gelen kişi yaklaşımı. Normal. Yoluna sokarız merak etme![]()