Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrı yemek yapmak bana eziyetAy sen kendine yap boşver oğlanı(vicdanlı ana
)
Çok teşekkür ederim canım![]()
Yok ya. Sudem zayıf. Bi kere yesinSenin amacın ne kuzuherkese kilo aldırıp sen mi fit olcan
![]()
Süper olur maaşta anlaşırsak tamamdır
Evet hediye olayini yapiyorum. 2li rakamlara düsünce hediye aldim kendime. 95te de alacagim.Düşersin ne kaldı surda.
Hatta seni 69 yapalım
Ama yakın hedef koy bence.
Şu an mesela 95 yap
Sonra 92 mesela
Sonra 89
Her başarıda kendine bir hediye al
Mezura ile ölç haftada bir yaz değişimi acaip motive eder![]()
Şuanki hedef zayıflama normal düzene döndüğümde düşünürüm onu daCanım sen bilirsin tabi ama normal düzene döndüğünde kilo alabilirsin çok dikkat etmen lazım
Bu mesajımı nasıl unutursunBunu gören gulenyuzum 10 dk daha yaptı
Oldu mu sana![]()
![]()
Ne demeK 40 dk ya hani 30 dk yapmıştınolumlu düşünüyorum yanlis yazdi kesin canim rakibem.![]()
Benim de bitti şükür ama bugün hic oturmadim her yerim agriyo cok yorgunum bide üstüne leslie abla carptiÖmrümde ilk defa akşam işim bitti makineleri çalıştırdım sabaha kolay olsun diye
Çamaşır serilecek
Bulaşık makinesi dizilecek ben şebit eritiyorum![]()
Ayrı yemek yapmak bana eziyet
Zaten diyette onlara ayrı kendime ayrı yaptim 6 ay olmuş diyete başlayalı
Az dinleneyim
O değil yemek yaparken bile yoruluyorum artık
Bugün neler yaptım yedim amaAnka diyete başlamis söyleyemem
![]()
Anlaşırız anlaşırız.Süper olur maaşta anlaşırsak tamamdır![]()
Ben sana inanıyorum şu an sadece tapırların vardır tezgahtaSen bana hiç sormuyorsun anka tezgah nasıl diyeböyle mi anlaşmıştık
![]()
Yoooo onları da şimdi yapacağımBenim de bitti şükür ama bugün hic oturmadim her yerim agriyo cok yorgunum bide üstüne leslie abla carpti
Çamaşırı sabah mi ascaksin o kısmı anlayamadim. Öyle bisey olmuyosa ben de yapcam daama bildigim kadariyla sabaha kadar beklemiyo maalesef
En kotu saçımı çeker
Benim de yıllar evvel 166 idi zamanla 163 e düştüBoyum kısa ya160 cm
Bence de açım zaten lütfen susAyrı yemek yapmak bana eziyet
Zaten diyette onlara ayrı kendime ayrı yaptim 6 ay olmuş diyete başlayalı
Az dinleneyim
O değil yemek yaparken bile yoruluyorum artık
Bugün neler yaptım yedim amaAnka diyete başlamis söyleyemem
![]()
Evet evet sen ajan ol ben cok destekliyorum beni ispitlemezsin hem o kadar ayni burçtanizAnka istersen ajanın olurum
Hohoıooo ay bugün Noel babaya bağladım. İyi oldu iyi. Yılbaşını erken getirdik.
Çok teşekkür ederim canımmm
Canım sen bilirsin tabi ama normal düzene döndüğünde kilo alabilirsin çok dikkat etmen lazım
Ayyyy inanmiyorum. Ben bu mesaji gördum ama suuka yazdi şakasina diye güldüm gectim meger senmissin oBu mesajımı nasıl unutursun
Sayfa 386
Saat 15:21
Ha ha Tupperware leri de bilmeyen yokBen sana inanıyorum şu an sadece tapırların vardır tezgahta![]()
Yoğurt yesene.Benim de yıllar evvel 166 idi zamanla 163 e düştü
Bence de açım zaten lütfen sus![]()
Bilemedin cillop gibi tezgahım ne bulaşık ne temiz hepsini yerleştirdimBen sana inanıyorum şu an sadece tapırların vardır tezgahta![]()
Senin kaptanın var artık ellerin oldun senEn kotu saçımı çeker
Zaten alışığım 10 sene önce de çekerdi![]()
Senin gördüğünü görmedi bi de onlarHa ha Tupperware leri de bilmeyen yok
Ne çekti su kız![]()