- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
Yok iyiyim şimdilik geç oldu yemem artıkYoğurt yesene.
Yeşil elma da olur.
Tarçınlı süt.
Aç olma mutsuz olursun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok iyiyim şimdilik geç oldu yemem artıkYoğurt yesene.
Yeşil elma da olur.
Tarçınlı süt.
Aç olma mutsuz olursun![]()
Bugün başınıza taş yağsa suukaa yaptı dersiniz.Evet evet sen ajan ol ben cok destekliyorum beni ispitlemezsin hem o kadar ayni burçtaniz
Ayyyy inanmiyorum. Ben bu mesaji gördum ama suuka yazdi şakasina diye güldüm gectim meger senmissin o
Yorgunluktan baska bi yerimle okumusum resmen
Yarin senin yüzünden 24 saatim ya offBugün başınıza taş yağsa suukaa yaptı dersiniz.![]()
Sen başkasınBilemedin cillop gibi tezgahım ne bulaşık ne temiz hepsini yerleştirdim
Senin kaptanın var artık ellerin oldun sen![]()
Ha ha ömür boyu dillerinden düşmez mazallahSenin gördüğünü görmedi bi de onlarbi de görseler
![]()
Kahve iç filtre kahve var mı evde?Yok iyiyim şimdilik geç oldu yemem artık![]()
Yaptımmmm geldimYoooo onları da şimdi yapacağım
Aha gidiyorum 10 dk tut bitirip gelcem
AhahahahahhahaEvet evet sen ajan ol ben cok destekliyorum beni ispitlemezsin hem o kadar ayni burçtaniz
Ayyyy inanmiyorum. Ben bu mesaji gördum ama suuka yazdi şakasina diye güldüm gectim meger senmissin o
Yorgunluktan baska bi yerimle okumusum resmen
Çöp kutusu filan demiştim onlar da mı yok maşallah ben biliyorum yaBilemedin cillop gibi tezgahım ne bulaşık ne temiz hepsini yerleştirdim![]()
Çay içiyorum canımSen başkasın
Sen benim ilk saçımı çekensin
Ha ha ömür boyu dillerinden düşmez mazallah
Kahve iç filtre kahve var mı evde?
Acaip tok tutuyor
Türk kahvesi de olur.
Büyük bardak bir de su iç tamamdır![]()
Çöpüm var canımAhahahahahhaha
Çöp kutusu filan demiştim onlar da mı yok maşallah ben biliyorum ya![]()
Evet geldim oralara sana nöbet yazdırdım hahahahaha (Erol taş gülüşü)Yarin senin yüzünden 24 saatim ya off![]()
İşte bende tertemizdir sadece yağdanlık ve çöp vardır diyordumÇöpüm var canımtapır
![]()
Bi dk gitmeKız ne çok konuşuyorsunuz durun bi balkabağı örüp gelecem![]()
Süre doldu dicektim hemen seni keklicektim telefonum caldiYoooo onları da şimdi yapacağım
Aha gidiyorum 10 dk tut bitirip gelcem
Allah görüyoSüre doldu dicektim hemen seni keklicektim telefonum caldi![]()
Yarin saglam bi spor beni bekliyo demekAdım sayımı sarıcivciv beğenmemiş bin tane daha da civciv için yürüyeyim![]()
Balkabagi mi örcenKız ne çok konuşuyorsunuz durun bi balkabağı örüp gelecem![]()