• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Harika maşallah canım 🧿🧿🧿

Aman dikkat et canım bugün biraz dinlenseydin yorma kendine 🥰🥰🥰

Geçmiş olsun canım aman dikkat ⚠️ kahve çarpıntısı fena olur dikkat et canım benim 🤗🤗🤗

Çok çok Geçmiş olsun canım 🥰🥰🥰

Afiyet olsun canım 🥰🥰

Afiyet olsun canım sadece birazcık az olmuş onu telafi edersin sonra 😉😉🥰🥰🥰

Afiyet olsun canım 🥰🥰👍👍

Afiyet olsun canım çok güzel 🧿🧿🧿🤗🤗

Çok güzel görünüyorlar 🥰🥰🥰afiyet olsun canım 👍👍👍

Harika afiyet olsun canım 🥰🥰🥰

Harikasın canım🥰🥰🥰🧿🧿🧿
Çok teşekkür ederim bitanem benim ☺️

suukaa suukaa

Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii

@madamhd

@sudem34

@fantastikaaa

MuMu85 MuMu85

@mirjam

@black cat

@gulenyuzumsunsen

minikkkkkkk minikkkkkkk

@CKbeautyandsheer

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik

@Poni Bon

@Leylayaman16

@Eda0909090909

@emxeren

Yarın kilo bildirimi yapalım lütfen kızlar. Ona göre devam edeceklerle 1. sayfada tablo oluşturacağım. Tartılırsam motivasyonum düşecek diyen varsa da bildirsin tartılmak mecburi değil.
Canim regl dönemimdeyim siskin hissediyorum ama sabah karar vereyim duruma göre olur mu belki iyi hissedersem tartilirim🤭

Bende de durum aynı aslında 🙄 2 senedir hep bi diyet modundayım genele bakarsak 96 ile başladım şuan 70lerde debeleniyorum. Arada bıkıp bırakıyorum bi bakıyorum hoop gelmiş 5-6 kilo soluğu burda alıyorum. Ama şuan aynada kendime bakınca mutlu olabiliyorum ve bir daha o kadar kilolu olmak istemiyorum. Hadi madam az kaldı sık dişini in 65e artık diyorum bi gazlıyorum kendimi sonra bi yeme modu geliyo ki off off off :olamaz: insanız işte duygu durumumuz devamlı değişiyor.:KK51: Ama artık hedefe geliyim istiyorum şu aralar itme kakma gidiyorum işte:işsiz:
Aynı durumdayız, benim de çok az kaldı ama ciddi manada sıkıldım ama bırakmakta istemiyorum.. ağır gidiyor ama hızlı bir şekilde geri alıyoruz🤦🏻‍♀️
Durmak yok yola devam.. bu kadar yaptık yapabiliriz 💜💜

Back
X