- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Tamam seni de 10 gün sonra bekliyoruz dernegimizeBi de hiç yapmayanlar var benim gibiama diyetisyenim dedi 10 gün spor yok dedi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam seni de 10 gün sonra bekliyoruz dernegimizeBi de hiç yapmayanlar var benim gibiama diyetisyenim dedi 10 gün spor yok dedi
![]()
Maalesef 10 gün Perşembe bitiyor cuma lesliye başlayacağım ben güneşle beraber kalkar yaparım sporumu sirkadiyen saatimi çalıştırırımTamam seni de 10 gün sonra bekliyoruz dernegimize![]()
![]()
Ben de bi daha birakmicam ya bu saate resmen pilim bitti bide dustan sonra iyice mayistim. Kollarim titriyo mesaj yazarkenMaalesef 10 gün Perşembe bitiyor cuma lesliye başlayacağım ben güneşle beraber kalkar yaparım sporumu sirkadiyen saatimi çalıştırırım![]()
Aldım seni yakın takibeİnstagram kullanıyor musun beni takip etmek istersen fit_ve_mutlu_yasam adım. Ama sunum falan yok bak çok beklentiye girmeden gel![]()
Gördüm gördüm son posttan hemen tanıdım seniAldım seni yakın takibe![]()
Gördüm gördüm son posttan hemen tanıdım seni![]()
Nasılsın peki saat 11 olmuş![]()
![]()
ben burdayım diyor direk
Rakibem yorulmuşBen de bi daha birakmicam ya bu saate resmen pilim bitti bide dustan sonra iyice mayistim. Kollarim titriyo mesaj yazarken![]()
Suan aclık yok az once baya vardıda birden kaybolduNasılsın peki saat 11 olmuş
Ben aradan çekilmiştim kayıtlara geçti değil miRakibem yorulmuş
Ben 11.361 adım attım gece ye kadar daha 55 dakikam da var![]()
Sabah açlık olursa kahve içersin keserSuan aclık yok az once baya vardıda birden kayboldusuan iyiyim ama sabahta aynı mı olur bilmem
İnşallah bir sekılde atlatırım sabahıdaSabah açlık olursa kahve içersin keser![]()
İnstagram kullanıyor musun beni takip etmek istersen fit_ve_mutlu_yasam adım. Ama sunum falan yok bak çok beklentiye girmeden gel![]()
Yooo sen ilk rakip olan rakibemsinBen aradan çekilmiştim kayıtlara geçti değil mi![]()
Harikasın vallaTek sosyal ağım burası valla burdan takip edeyim yaptıklarınızıçok iyi geldi bu topik bana egzersiz de yaptım az önce 20 dakika kadar bölgesel
![]()
Yok ben o gün öyle bi gaza gelip bir iki laf etmiş olabilirim sonra kendime geldiğimde pişman oldum aradan çekildimYooo sen ilk rakip olan rakibemsin
Bunu sen istedin bebeğim![]()
Maşallah bi dur daRakibem yorulmuş
Ben 11.361 adım attım gece ye kadar daha 55 dakikam da var![]()
Bravoo bravooTek sosyal ağım burası valla burdan takip edeyim yaptıklarınızıçok iyi geldi bu topik bana egzersiz de yaptım az önce 20 dakika kadar bölgesel
![]()
Nereye cekiliyosun gel buraya bizi yalniz birakamazsinYok ben o gün öyle bi gaza gelip bir iki laf etmiş olabilirim sonra kendime geldiğimde pişman oldum aradan çekildim![]()
![]()
Ha ha benden başka 4 rakiben daha olduHarikasın valla
Çok mutlu oldum
Yok ben o gün öyle bi gaza gelip bir iki laf etmiş olabilirim sonra kendime geldiğimde pişman oldum aradan çekildim![]()
![]()
Durdum bak tam da buradaMaşallah bi dur da
Bravoo bravoo![]()