Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla yeni bir sistem üzerinde çalışıyorum bulursam Cumadan Cumaya gelip kendim tartıp tarılarınızı toplayacağım:sinirli: Haftada 1 tartılsan böyle streslere girmeyeceksin canım. Niye kitlensin hemen bi dur. 3-4 hafta aynı kiloda kalırsın durakladı deriz. Panik yapıp beynini de korkutma gülümse her şey yolunda mesajı ver :KK36: :KK36:
Valla bana cidden sopa lazım 🤣🤣🤣 ama kaç senedir 6ları görmeyi bekliyorum Anka ya 😔 ondan bu heyecanım
Of ya kızlar sürekli takip etkinliği beğeni etkinliği diye mesaj çekiyorlar. Kendi halimde takılmak için açtım diyorum ısrar ediyorlar. Engelle engelle bitmediler:KK43: instagram hevesimi kaçırdılar valla :KK43:
Ay benimde canıma okudular. Bi ara katıldım da. Ama çok zor bişi. 🤣🤣
Canım kendini fazla şartladın ve stres yaptın bence. Şöyle bi hafta tartılmadan ilerle bence
Evet haklısın canım. Bi yarın diyetisyene gideyim ben. Ondan sonra da cuma sizin için tartılırım. Sonra bi daha tartılmam.

Günaydın ben hastayım 😷ama yinede salmak yok inşAllah
Geçmiş olsun canım önemli birşey yoktur inşallah 🤲🤲
Selamun aleykum canlar bu gun ihtibariyle bizde eve kapandik😁 okullar kapandik zaten yilbasi tatili 2 hafta tatildi 5 haftaya cikardilar 5 hafta evdeyim yani bugun sabah tartildim 78,1 olmusum 😔 nasil bu kadar hizli aldim aklim hala almiyor
Ama artik burdayim sizinleyim insallah
Bugun tam anlamiyla basladim yoksa daha kotu olcak butun gun evde😁
Insallah platesede basliycam bugun tabi 3 kucuk bucurden firsat bulursam😁 sizler nasilsiniz neler yapiyonuz? Her turlu onerinize acigim 🤗
Aleykümselam Hoşgeldin canım 🤗🤗🤗

İyi akşamlar kızlar
Bugün menüm
Sabah 1 bardak limonlu su

kahvaltı 2 dilim çok tahıllı tost ekmeği ile yapılmış beyaz peynir maydanozlu domatesli tost 😂😂(yazarken yoruldum )
2 adet zeytin
1 bardak çay

ara 1 fincan Türk kahvesi
1 adet gün kurusu kayısı yarım ceviz

öğle taze fasülye 4 yemek kaşığı kadar
1 kase yoğurt

akşam 5 yemek kaşığı kadar bamya yemeği
1 kase yoğurt

şimdiye kadar 2 litre su
40 dk yürüyüş

16 Aralik Menüm
Sabah 10.30
4 kasik haslanmis yumurta salatasi domates yer elması peynir 1 tatli kasigi fistik ezmesi

Ara 12.30 türk kahvesi+yarim elma(bitter cikiletaya batirdim😬)+ yarim muz
Ara 15.00 1 bardak kefir

Aksam 17.20 1 kase çorba 2 tane biber dolması 1 kase yogurt

Spor ;1 saat tempolu yürüyüş
Su; 2 litre

Back
X