Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de kayisi cayimi ictim uzanıyorum acim ve dün geceki jilliandan sonra hala totom kollarim bacaklarim agriyoAaaa o kadar gittim 30 dk Leslie boosted yaptım. Duş aldım. Yeşil çayımı yaptım içiyorum. Hala kimsecikler gelmemiş. Nerelerdesiniz
Ben anca gelebildim gunduz hıc bır is yapamamıstkm evde evi topladım temizledim geldim az oturup spora gidicem kalkabılırısemAaaa o kadar gittim 30 dk Leslie boosted yaptım. Duş aldım. Yeşil çayımı yaptım içiyorum. Hala kimsecikler gelmemiş. Nerelerdesiniz
Taze fasulye bence yanına da yogurt yersinKizlar yarin persembe yemek olarak taze fasulye mi yapsam karnıyarik mi yapsam kararsiz kaldim. Sismemek icin tartida az cikmak icin hangisi daha iyi olur![]()
Peki seni sectim pikachu hadi bakalımTaze fasulye bence yanına da yogurt yersin
Kız kucağıma coreklendı kalkarsa kalkıcamdaPeki seni sectim pikachu hadi bakalımsporunu yap hadi bekledikce agirlik cöker valla
MinnoşKız kucağıma coreklendı kalkarsa kalkıcamdakalkmasada olur modundayım
![]()
Amin canım ufaklıgım 2.5 yasında canım birde 5.5 yasında ablamız varMinnoşkac yasinda canim Allah bagislasin
![]()
o ağrı ne güzel bir ağrı. Bende bugün çok spor yaptım. Şimdilik ağrım yok. Bakalım yarına nasıl olurumBen de kayisi cayimi ictim uzanıyorum acim ve dün geceki jilliandan sonra hala totom kollarim bacaklarim agriyo![]()
Kalk kalk walk walk walkBen anca gelebildim gunduz hıc bır is yapamamıstkm evde evi topladım temizledim geldim az oturup spora gidicem kalkabılırısem
Tabiki fasulyeKizlar yarin persembe yemek olarak taze fasulye mi yapsam karnıyarik mi yapsam kararsiz kaldim. Sismemek icin tartida az cikmak icin hangisi daha iyi olur![]()
2 kız ne şanslısınAmin canım ufaklıgım 2.5 yasında canım birde 5.5 yasında ablamız var
Kalkmalıyım kalkacağım kalkıyorumKalk kalk walk walk walk![]()
Valla sımdı den nasıl evlendırcem kaygısı var bende2 kız ne şanslısın![]()
Amin canım ufaklıgım 2.5 yasında canım birde 5.5 yasında ablamız var
Ay neden?Kalkmalıyım kalkacağım kalkıyorum
Valla sımdı den nasıl evlendırcem kaygısı var bende![]()