Nasıl oldu 1 haftada ? TebriklerGunaydın kızlar bildirimi yapıp alıntılarıma sonra donucem bir an once esimin kahvaltısını vermem lazım
Gecen hafta (persembe) :77.8
Bu hafta :73.8
Fark :4 kılo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl oldu 1 haftada ? TebriklerGunaydın kızlar bildirimi yapıp alıntılarıma sonra donucem bir an once esimin kahvaltısını vermem lazım
vay anasi 2 ay önce yazmişimanka varsa diyet de var![]()
100 gün diyeti tamamen yalan10.10 da başladim.
20,01 bitiş tarihi olarak belirliyorum.
100 gün diyeti bu.
100 gün 200 kez ip atlama
bugün 3, günüm..
ve bahçemiz var ip atliyorum.
direnç lastikle spor yapıyorum bunlarin tam 15 dk sürüyor.:)
sürekli pes ettim ve başladim pes ettim başladim.
hep kısır döngü sanirim diyet yapmayı beceremiyorum.
yada içime gelmiyor bu doğru.
hadi be ordan migi sen ip atlamadin ki kimi kandiriyonyoo dizlerime agri yapmadi :)
ipsiz atlamaya alışkın olduğumdan dolayı ip atlamaya yatkınım :)
şimdi verdin ver veriki kilo verdim diye şimartip 5 kilo geri aliyorum adşgşhşfşh
Günaydin. :)
Anka
Biliyorsun reglim 22 gün oldu geçiyor .
olur diye bekledim olmadı.
Stresli bir ay geçirdim o da tuz biber oldu sanırım .
Doktora gidebili Adet olana kadar gruba gelmek istemiyorum canım .
Bir yapamayan ben gibi hissediyorum
sebebini bilsem bile bu beni çok üzüyo . İlk defa bu kadar artı yaşadım diyet yaparken .
Regl olunca görüşürüz inşallah.
hepinizi tebrik ediyorum kızlar
Görüşmek üz![]()
Yooo ben de yapamıyorum. Hadi senin geçerli sebeplerin var bende o da yok bildiğin yemekten vaz geçemiyorum. 77 geldim yine. Geçen cuma 75,8 dim halbuki.Anka
sebebini bilsem bile bu beni çok üzüyo . İlk defa bu kadar artı yaşadım diyet yaparken .
Görüşmek üz![]()
Yaa çok teşekkür ederiz. İyiki yazdın. Geçen sene bende Anka’nın takımına aynen senin gibi geldim. Gizli gizli okudum başta. Bak şimdi buraların eskisi olmuşum.inşallah çok sağol bn 4 yıldır kadınlar kulübü diyet sayfalarını tek tek okurum sizin 450 sayfalık konuşmalarinızı da okudum çok içten buldum ilk defa üye olup yazmak istedim![]()
O zaman boşver. Yarın cuma olsun senin için.İnşallah dediğin gibidir canim.. Artik bugün tartilamam esim ise erken gitcekti kahvaltiyi erkenden yaptim. Tarti mi bozuldu acaba esim de sabit cikip duruyo. Ama spor beslenme sorun yok yani.
Görceksin canim son gramlar zor gidiyo zaten ondan böyle oldu. Ama yakindir gormen ne kalmis ki zaten
Saol canımgeçmiş olsn canım
Bunu söylemeyeydin iyiydi.temmuzda 72 ye düştüm hala 7li rakamlar bırakmadı yakamı![]()
İnşallahGelir canım merak etme900 gr çok iyi tebrikler
Yaa maşallah geliyor geliyor 69 geliyor
Benim tartı sık sık tartılınca aynı rakamda takılıyor bazen sende de öyle bişey mi oldu acaba![]()
2017 Ağustos canım.2017 mart annesi misin :)
Çok teşekkür ederim canımtebrikler canım gelsin 6 li rakamlar süpersin
Buraya geldin ya canım emin ol ki yolun yarısına geldinburası sana iyi gelecek
Geçmiş olsun canım
tebrikler canım harikaaa
maşallah harika bir sonuç
Tartının pili ile ilgili olabilir mi canım pil bitmeye başladığında tartı saçmalayabiliyor![]()
Süpersin. Az Leslie yapsaydın o 200 gr da giderdiGeçen hafta 81,30
Bugün 80,20
Fark - 1,10
Haftaya şu 8 lerden kurtulurmuyum ki![]()
Ay bende öyle oluyorum ve o sabahlar kilo veremiyorumBen bu hafta çok açtımmm canımmm rüyamda çikolata yerken kendimi görüyordum sabah kalktığımda acaba yedim mi diye kendimi suçladığım bir haftaydı valla canım çalmadım kuzum senin eksiniii bennnntüm eksiler sana feda olsun
![]()
Bazen öyle oluyor ya. Boşver takılmadan devam etmek lazım.Bende 72,6 geldim kızlar. Geçen hafta 72,4tüm. Bu hafta anlamsız bir şişlik vardı. Bugünden itibaren diyetisyen listesi uygulamaya başlıyorum inşallah.
Gunaydın kızlar bildirimi yapıp alıntılarıma sonra donucem bir an once esimin kahvaltısını vermem lazım
Bencede sen ne yedin bi anlat bizeGeçen hafta 93
Güncel 94.4
ben susuyum siz konuşun![]()
Şuan bende yapıyorum ama işe yaramıyo regl 2 aydır benimde sorunlu stres desen benim hayatımda olmazsa olmaz ama sağlığımız için pes etmicez canım sadece kendimiz için bunu yapmamız lazım tabi negatif etkileniyosan bi süre girme ama nerde olursan ol pes etme lütfen bigün mutlaka başarıcaz inşAllah bian önce regl olur rahatlarsın bende azda olsa oluyorum şuan darısı sana canımAnka
Görüşmek üz![]()
Evet çok pahalı ama ben başladın sanmıştım daha uygun birine baksaydınGörüştüğüm diyetisyen online aylık olarak 1000 tl pahalı geldi
Şu direnci kıramassam bakıcam regl bitim haftasıda bi deneyimEvet çok pahalı ama ben başladın sanmıştım daha uygun birine baksaydınAnka tanıyor bir sürü diyetisyen
![]()
Çok teşekkür ederim canımHosgeldin canım aramıza ben Merve
Tebrik ederim
Merak etme baslanılmış iş bitmiş iştir carcabuk ulasacaksin Allahın ıznıyle hedefine
gunaydın canım valla bende tekrar yataga gırdım regl olmusum cocuklar uyanana kadar azıcık yatayım dedım
tebrik ederim
Haftaya 6 lar ınsallah tebrikler
Moralini bozma canım besbelli odem olmus yarın tekrar tartıl yada gun ıcınde tekrar tartıl odem oldugunu goreceksın
Haftaya kurtulursun ınsallah tebrik ederim
Anı yakala bosver 500 sayfayı yakaladığın yerden tut hosgeldın
Baslangıcın hayırlı olsun tez vakitte hedefine ulasırsın ınsallah
Bu hafta yediklerin pek dogru seyler degilmis sanırım eger guzel temiz beslenırsen bu hafta 93 un altına dusebilırsin bence
Ya nereye gidiyorsun olmaz öyle. Diyet yapma ama buraya yazAnka
Görüşmek üz![]()
Allah rahmet eylesin canım. Kendinizi üzmeyin nolur. Her şey insan için. Yapmayın diyet bazen insan her şeyi sorguluyor gerçektenYooo ben de yapamıyorum. Hadi senin geçerli sebeplerin var bende o da yok bildiğin yemekten vaz geçemiyorum. 77 geldim yine. Geçen cuma 75,8 dim halbuki.
sen nasıl rahat olacaksan öyle devam et canım. Benim de moralim bozuk toparlayamıyorum kendimi 1 haftada üst üste o kadar çok ölüm haberi aldım ki zayıflamaya hevesim de kalmadımüslümanca yaşamayı öğrensem yetecek artık bana
![]()