- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yoruldum. Kilon aşırı değil bi süre korumaya alıp daha sonra devam edebilirsin canımYoruldum çünkü![]()
Güzel mesajlarınız için çok teşekkür ediyorum hepinize
Ben biraz takıntılı bir insanım.
istediğim şeyi dört dörtlük yapmak isterim.
Çok söyledim size de gına geldi belki ama
Adetim geçiyor diye iştahım sinirim herşeyim ters dönmüş durumda.hastaneye de ha deyince gidemiyorum bazı sebeplerden.
kaçamağı da yapıyorum
Buraya yazıyorum menüleri..
sizin dilinizde tüy bitirmiş gibi hissediyorum
Birde artı Çıkınca iyice canım sıkıldı.
Akşam yemeği yiyince kendimi burda buldum liste yazmak için..
Kendi kendime asla yapamayacağım bişey bu.
Afiyet olsun canım kahvaltın az olmuş. Yumurta da olsa iyi olurdu ya da peyniri arttırabilirdinBugün 3 ana öğün beslenmeye başladım kızlar midem dolu hala akşam yemeğimi 18.30da yedim. Uyumam gece 2yi buluyor o arada acıkıyorum. Geçen gece bu yüzden bozdum diyeti hoop 80 gördüm
Menüm
Su 1.5 şimdilik
Spor 20 dk zumba
Eki Görüntüle 2743087
Eki Görüntüle 2743080 Eki Görüntüle 2743086
Afiyet olsun canım gayet güzel
Baklavaları çok geç saatte yemişsin canım keşke gündüz yeseydin biraz olaun tolere edilirdi o zamanSabah 11:00 kepek dilim ekmeğe tost bir yumurta yarım avakado
14:00 yoğurt ananas
16:30 tavuk ,pilav az
21:00 çay ve 3 ufak baklava
Az su spor yok![]()
Yarın yarım saat fazla koşucam onun içinAfiyet olsun canım kahvaltın az olmuş. Yumurta da olsa iyi olurdu ya da peyniri arttırabilirdin
Afiyet olsun canım gayet güzel
Baklavaları çok geç saatte yemişsin canım keşke gündüz yeseydin biraz olaun tolere edilirdi o zaman
Tesekkurler canımAfiyet olsun canım gayet güzel![]()
Kimin tavuğuna kış dedin kiz?Kesin banlanicam. İnşaAllah döndüğüm de eksilerle gelirim![]()
Sakinim..Kimin tavuğuna kış dedin kiz?
Bdv ye mi gittin?
Güzel canım afiyet olsunSabah 10:30
İki haşlanmış yumurtanin sarısı çocuklardan bana arta kalan kendime yapmaya üşendim
Yanında klasik peynir zeytin yeşillik.
Öğle 14:00 bir portakal
Akşam 17:00 ev yapımı 160 Gr tavuk döner yağsız yanında bol salata yoğurt.
2.5-3 lt su birazdan egzersiz yapcam inşallah![]()