Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canımMerhaba herkese ,kaçak geldi kızlar fena yiyorum tartılmaya bile korkuyorum
Sizlerde durum nasıl ? Bi bakayım kim ne kadar vermiş gaza geleyim
Yine börek yemişsin amaSabah 11:00 1 yumurta, 2 dilim ekmek,tere, peynir,zeytğn çok az sucuk
12:30 türk kahve az kuru üzüm
17;00 3 gül böreği (küçük
18:50 yoğurt içine ananas
az su ,spor yok , bugün hep baş ağrım vardı enseden başlayanuyu kalk uyu kalk geçti gün
Menün güzel canım afiyet olsunSelam kızlar
Bugün menüm şöyle
Kahvaltı 11:00
1 tane haşlanmış yumurta
5 adet top peynir
1 adet domates salatalık
5 zeytin 1 fincan çay
Ara 15:00
1 fincan Türk kahvesi
18:30
5 yemek kaşığı mantarlı tavuk sote
2 yemek kaşığı yoğurt
1,5 litre su
Spor yok![]()
Kahvaltın az olmuş canım onun dışında güzel. Birde menü saatlerini yazarsan daha iyi olur. En son kaçta yedin yemek araları ne kadar onu da görmek lazım yorumlarken.Hayırlı akşamlar kızlar dünkü menüm;
Sabah:
3 zeytin
Köy peyniri
1/4 porsiyon omlet
Ara:
1 kuru incir
1 ceviz
Öğle:
1 kuru fasulye
1 tavuk but
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
4 et köfte
2 dilim ekmek
1 bardak ayran
Ara:
1 kuru incir
1 ceviz
Ara:
1 mandalina
1 Trabzon hurması
Bugün daha spor yapamadım ama birazdan yapmayı düşünüyorum inşallah
Çok az olmuş menün bi anda bu kadar kısma lütfen. Açlık krizlerin daha çok olur ve erken pes edersin. O tahin pekmezi sabah yesen olurdu meselaAra öğün : yarım ayva,fındık ve hibisküs çayı içtim
Spor: Leslie 2 mil ve 30 squat yaptım
Spor önce 1 küçük muz yedim
Akşam da çorba ve yoğurtlu brokoli yedim kızlar bide biraz tahin pekmez
2.5 litre su biter yatana kadar![]()
Cok iyi canim bravoKızlar bugünkü sporumu da yaptım çok şükür
30 dk Leslie
10 dk spor
10 dk eliptik bisiklet
Afiyet olsun canim güzel20 Aralık Pazar
Kahvaltı 11.00
Ara 14.30 (leblebileri kızımla beraber yedim. Bardaktaki de sütlü kahve)
Akşam 18.45
Spor 40 dk tempolu yürüyüş
30 dk leslie boosted
Kizlar masallah menüleriniz ne kadar güzel ya sizi görünce kendimden utandim valla.Menüm
Su 1.5 lt anca
Spor 20 dk egzersiz
Bugün kahvaltıyı geç yapınca 2 öğün yedim ama 3 ana öğün diyeti sevdim ben çok geç yattığım için tutuyor beni akşam 6 buçukta yemek.
Eki Görüntüle 2744471 Eki Görüntüle 2744472 Eki Görüntüle 2744473
Ne yedin ki canımKizlar masallah menüleriniz ne kadar güzel ya sizi görünce kendimden utandim valla.
Cok iyi canim![]()
Hic söylemiyim ama bugün olmadi yani. Tek tesellim aksam 5te yedim en azindan cok geçe kalmadimNe yedin ki canım![]()
Tamam canım teşekkürlerYine börek yemişsin ama
Menün güzel canım afiyet olsun
Kahvaltın az olmuş canım onun dışında güzel. Birde menü saatlerini yazarsan daha iyi olur. En son kaçta yedin yemek araları ne kadar onu da görmek lazım yorumlarken.
Çok az olmuş menün bi anda bu kadar kısma lütfen. Açlık krizlerin daha çok olur ve erken pes edersin. O tahin pekmezi sabah yesen olurdu mesela![]()
Canım ben acıktıkça yiyorum en az 3 saat oluyor amaKahvaltın az olmuş canım onun dışında güzel. Birde menü saatlerini yazarsan daha iyi olur. En son kaçta yedin yemek araları ne kadar onu da görmek lazım yorumlarken.
Menüm
Su 1.5 lt anca
Spor 20 dk egzersiz
Bugün kahvaltıyı geç yapınca 2 öğün yedim ama 3 ana öğün diyeti sevdim ben çok geç yattığım için tutuyor beni akşam 6 buçukta yemek.
Eki Görüntüle 2744471 Eki Görüntüle 2744472 Eki Görüntüle 2744473
Hayirli pazarlar,
Sabah
1 yumurta
1.5 dilim peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin
3 hurma 2 ceviz
Ara
1.5 elma
Aksam
Mercimek,pirasa yogurt salata
Su 2
Menüler güzel kızlar afiyet olsunKahvaltı: 9:15
Öğle: 13:15
Ara: 16:30
Akşam: 19:10
spor: 3 mil leslie
Su: 3 litre
Bitti zaten şükür ,uzun bi süre yapmam artıkYine börek yemişsin ama
Menün güzel canım afiyet olsun
Kahvaltın az olmuş canım onun dışında güzel. Birde menü saatlerini yazarsan daha iyi olur. En son kaçta yedin yemek araları ne kadar onu da görmek lazım yorumlarken.
Çok az olmuş menün bi anda bu kadar kısma lütfen. Açlık krizlerin daha çok olur ve erken pes edersin. O tahin pekmezi sabah yesen olurdu mesela![]()
sağol canım benim rabbim herkese şifa versin inşallahGeçmiş olsun canım
Amin cümlemize inşallah canımAllah şifa versin inşAllah canım