Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1.yarışma ~ 12bin adim + 50 mekik
2.yarışma ~5 mil leslie
3.yarışma ~200 ip atlama +45 dakika leslie
4.yarışma ~1 saat plates
evet arkadaşlar hangisini isterseniz ben varım (ilaçsız iğnesiz rahat bir nefes almak adına motivasyona çok ihtiyacım var ya yapcam yada bırakıcam )

2.yarışma ~5 mil leslie
4.yarışma ~1 saat plates
evet arkadaşlar hangisini isterseniz ben varım (ilaçsız iğnesiz rahat bir nefes almak adına motivasyona çok ihtiyacım var ya yapcam yada bırakıcam )
Hepsine varım diyorum:sampiyon:
Ama ben adım saymıyorum onun yerine yine leslie gibi bisey koysak daha iyi olur.

Kontrol tartısı
Cuma:73.8
Bugun 73.4
Fark 400 gr
72 yı gorurum diye umut ediyordum cumartesi eksım daha fazlaydı ust uste nohut bulgur iyi gelmedi birde reglın son gunlerı oda mı odem yaptı anlamadım
Sıkıntı yok reglken tartılmak zaten motivasyon düşürür. Cumaya güzel eksiler gelir. Geçen haftaki kadar çok gitmez zaten bi daha🤗🤗🤗

Sıkıntı yok reglken tartılmak zaten motivasyon düşürür. Cumaya güzel eksiler gelir. Geçen haftaki kadar çok gitmez zaten bi daha🤗🤗🤗
Yok zaten onun kadar gitmez o kadar hızlı gitmesinde 😂😂 en azından 1 kiloyu tamamlayayım bana yeter bakalım persembe ye 3 gun var ne olacak ne bitecek

Hepsine varım diyorum:sampiyon:
Ama ben adım saymıyorum onun yerine yine leslie gibi bisey koysak daha iyi olur.
ozmn seç birini cnm onu yplm hergün burayada yazrz yaptık dye oley sonunda gönlüme göre buldum bn yemeği ocağa koyunca bslyrm spor ypmya yoksa ccklrdan yapamyrm

2.yarışma ~5 mil leslie
4.yarışma ~1 saat plates
Bi Leslie yapabilirim bende sanırım ama bu aralar yere yapısmıs sakız gibiyim yataga 😏

Back
X