bakalım yarışma fln yapsak mi dha motive oluruz cumaya kdrSelam kızlar. Bugün de işteyim. Cumaya kadar tartılmama kararı aldım. Bakalım başaracak mıyım?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakalım yarışma fln yapsak mi dha motive oluruz cumaya kdrSelam kızlar. Bugün de işteyim. Cumaya kadar tartılmama kararı aldım. Bakalım başaracak mıyım?![]()
Hepsine varım diyorum1.yarışma ~ 12bin adim + 50 mekik
2.yarışma ~5 mil leslie
3.yarışma ~200 ip atlama +45 dakika leslie
4.yarışma ~1 saat plates
evet arkadaşlar hangisini isterseniz ben varım (ilaçsız iğnesiz rahat bir nefes almak adına motivasyona çok ihtiyacım var ya yapcam yada bırakıcam )
Ben ne zaman yarışa girsem iştahım açılıyorgünaydın fit olma yolunda ilerliyen kizlar bu hfta çok yüksek enerjili yarışmalı bir hafta olmasını istyrm bnmle yarışmaya var mısınız varizzzzzzzzzzzz
Sıkıntı yok reglken tartılmak zaten motivasyon düşürür. Cumaya güzel eksiler gelir. Geçen haftaki kadar çok gitmez zaten bi dahaKontrol tartısı
Cuma:73.8
Bugun 73.4
Fark 400 gr
72 yı gorurum diye umut ediyordum cumartesi eksım daha fazlaydı ust uste nohut bulgur iyi gelmedi birde reglın son gunlerı oda mı odem yaptı anlamadım
Yok zaten onun kadar gitmez o kadar hızlı gitmesindeSıkıntı yok reglken tartılmak zaten motivasyon düşürür. Cumaya güzel eksiler gelir. Geçen haftaki kadar çok gitmez zaten bi daha![]()
Ay bana yarışmak hiç iyi gelmiyorbakalım yarışma fln yapsak mi dha motive oluruz cumaya kdr
Bende bendeBen ne zaman yarışa girsem iştahım açılıyorböyle kendi halimde takılacağım valla
![]()
ozmn seç birini cnm onu yplm hergün burayada yazrz yaptık dye oley sonunda gönlüme göre buldum bn yemeği ocağa koyunca bslyrm spor ypmya yoksa ccklrdan yapamyrmHepsine varım diyorum
Ama ben adım saymıyorum onun yerine yine leslie gibi bisey koysak daha iyi olur.
Bi Leslie yapabilirim bende sanırım ama bu aralar yere yapısmıs sakız gibiyim yataga1.yarışma ~ 12bin adim + 50 mekik
2.yarışma ~5 mil leslie
3.yarışma ~200 ip atlama +45 dakika leslie
4.yarışma ~1 saat plates
evet arkadaşlar hangisini isterseniz ben varım (ilaçsız iğnesiz rahat bir nefes almak adına motivasyona çok ihtiyacım var ya yapcam yada bırakıcam )
Supersın ponı basladın ya devamı gelırGünaydın kızlar![]()
Son bildirimim 79.1
Cuma 80.4
Bugün 79.9
Yalama oldum
Regl olacağm şiştm gene iyice
Regl olup bitince normale dönersin yediklerin iyi benceGünaydın kızlar
Son bildirimim 79.1
Cuma 80.4
Bugün 79.9
Yalama oldum
Regl olacağm şiştm gene iyice