Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
isteğini yap canm yetrki yapBi Leslie yapabilirim bende sanırım ama bu aralar yere yapısmıs sakız gibiyim yataga![]()
Evet gecen hafta ben de oyle oldum canım hem regl hem nohut falan sisiriyo gercektenKontrol tartısı
Cuma:73.8
Bugun 73.4
Fark 400 gr
72 yı gorurum diye umut ediyordum cumartesi eksım daha fazlaydı ust uste nohut bulgur iyi gelmedi birde reglın son gunlerı oda mı odem yaptı anlamadım
Tamamdir o zaman leslie+200 ip atlama bana uygundur sana da uygunsa start düdüğünü calalimozmn seç birini cnm onu yplm hergün burayada yazrz yaptık dye oley sonunda gönlüme göre buldum bn yemeği ocağa koyunca bslyrm spor ypmya yoksa ccklrdan yapamyrm
Hoşgeldinyaptığın yanına kar yapmadığın zarar![]()
Kalbimi kiriyosun
Sen benim sporlarımi beğenmedin kızgın yolladin banaKalbimi kiriyosun![]()
hos buldum canım sizin motive etmenize daha fazla dayanmdm geldimHoşgeldin
Anka ne kadar çok yeni üye geliyor hoşgeldin demekten yoruluyorum
Maşallahdiyeyim sevenin çok
![]()
emziren sana yazmya clstm olmdmerhaba sende gelsene yarışmaya![]()
Evet gecen hafta ben de oyle oldum canım hem regl hem nohut falan sisiriyo gercekten
Tamamdir o zaman leslie+200 ip atlama bana uygundur sana da uygunsa start düdüğünü calalim
Ben de yemegi yaptim evi temizledim supürdum şükürler olsun bugün pek enerjik degildim ama hallettim cok mutluyum![]()
Hadi bakalim birbirimizi gazlayalimhazırım cnm maşallah sen işleri bitrdn bnd yarıladım sayılır
![]()
Gelen kalıcı olsa bi bakıp gidiyorlar dışardan göründüğü gibi değilmiş mi diyorlar ne diyorlarHoşgeldin
Anka ne kadar çok yeni üye geliyor hoşgeldin demekten yoruluyorum
Maşallahdiyeyim sevenin çok
![]()
ben burdayım örtmenimGelen kalıcı olsa bi bakıp gidiyorlar dışardan göründüğü gibi değilmiş mi diyorlar ne diyorlardur bi yoklama alalım
suukaa
Psikolojik Deliii
madamhd
sudem34
fantastikaaa
MuMu85
mirjam
B black cat
gulenyuzumsunsen
@sero3
CKbeautyandsheer
Saricivcivcikcik