Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kontrol tartısı
Cuma:73.8
Bugun 73.4
Fark 400 gr
72 yı gorurum diye umut ediyordum cumartesi eksım daha fazlaydı ust uste nohut bulgur iyi gelmedi birde reglın son gunlerı oda mı odem yaptı anlamadım
Evet gecen hafta ben de oyle oldum canım hem regl hem nohut falan sisiriyo gercekten
ozmn seç birini cnm onu yplm hergün burayada yazrz yaptık dye oley sonunda gönlüme göre buldum bn yemeği ocağa koyunca bslyrm spor ypmya yoksa ccklrdan yapamyrm
Tamamdir o zaman leslie+200 ip atlama bana uygundur sana da uygunsa start düdüğünü calalim :duduk:
Ben de yemegi yaptim evi temizledim supürdum şükürler olsun bugün pek enerjik degildim ama hallettim cok mutluyum:D :D
Hadi bakalim birbirimizi gazlayalim:KK60:

Kalbimi kiriyosun :KK8:
Sen benim sporlarımi beğenmedin kızgın yolladin bana 🥴
Bak dün spor da yapmadım 😁
Bu hafta benimle yarışabilirsin çünkü kilo vermiycem 🤣
Bu hafta koruma haftası yapicam 😂
Hatta 4 Ocak a kadar benim kiloma gel kapısalim istersen🤪🤪

merhaba sende gelsene yarışmaya 🤗

Evet gecen hafta ben de oyle oldum canım hem regl hem nohut falan sisiriyo gercekten

Tamamdir o zaman leslie+200 ip atlama bana uygundur sana da uygunsa start düdüğünü calalim :duduk:
Ben de yemegi yaptim evi temizledim supürdum şükürler olsun bugün pek enerjik degildim ama hallettim cok mutluyum:KK70: :KK70:
Hadi bakalim birbirimizi gazlayalim:KK60:hazırım cnm maşallah sen işleri bitrdn bnd yarıladım sayılır 😂

Hoşgeldin 🤩

Anka Anka ne kadar çok yeni üye geliyor hoşgeldin demekten yoruluyorum 🤭🤭
Maşallah 🧿diyeyim sevenin çok 💕
Gelen kalıcı olsa bi bakıp gidiyorlar dışardan göründüğü gibi değilmiş mi diyorlar ne diyorlar :-) dur bi yoklama alalım :-)

suukaa suukaa

Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii

madamhd madamhd

sudem34 sudem34

fantastikaaa fantastikaaa

MuMu85 MuMu85

mirjam mirjam

B black cat

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen

@sero3

CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik