Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burdayimmm, finaller yaklasti gelemiyorum :ıslık: diyete devam bugün spora basliyorum insallah,kaytarmk yok mecbur yapicam 2 hafta atatil var burda cocuklarla program yaptik mecbur uyucam :KK70:

ben burdayım örtmenim 😂
Aynen iyi oldu senin geldiğin renk geldi grubumuza 🤗🤗
burdayimmm, finaller yaklasti gelemiyorum :ıslık: diyete devam bugün spora basliyorum insallah,kaytarmk yok mecbur yapicam 2 hafta atatil var burda cocuklarla program yaptik mecbur uyucam :KK70:
Kolay gelsin canım 🤗🤗uy artık bak sen bozarsan ben de bozarım :D

Merhabalar,

Ben de buradayım. Bırakmadım hiçbir şeyi. Bu aralar sorunlu dönemlerden geçiyorum. Diyet için elimden geleni yapıyorum. Kendim için de :)
Nasıl olacak bilmiyorum ama umarım 2020 gider ayak bana bir gol daha atmaz.

Merhabalar,

Ben de buradayım. Bırakmadım hiçbir şeyi. Bu aralar sorunlu dönemlerden geçiyorum. Diyet için elimden geleni yapıyorum. Kendim için de :)
merhaba kendin için bseler yapman çok güzel umarım herşey gönlünce olur

Merhabalar,

2020 en çok golü bana attı sanırım:)

Sen benim sporlarımi beğenmedin kızgın yolladin bana 🥴
Bak dün spor da yapmadım 😁
Bu hafta benimle yarışabilirsin çünkü kilo vermiycem 🤣
Bu hafta koruma haftası yapicam 😂
Hatta 4 Ocak a kadar benim kiloma gel kapısalim istersen🤪🤪
Senin kilon kac de bakem Allahtan umut kesilmez :D
Burdaa :KK3:

Buradayim burdayim😁 geliyorum konuya hakim olmak icin okumaya calisiyorum bitiremeden gidiyorum.😂 aksam yine dedim gecmisi okuyim sonrada menu yazim bitiremeden uykuya dalmisim🤣
Diyetimide birakmadim devam ediyorum ama evde oldugumuz icin pek etkili olmuyor sporu anca cocuklar yatinca yapabiliyorum gun boyu onlarlayim
Birde benim odun esimi ikna etsem 1 saat cocuklari ona birakabilsem yuruyusede cikicam

Hep kaybediyorum 🤣🤣🤣
Bende burdayım.
:spor: :KK50::KK9:evet kızlar 10 mil leslie yapıldı ip atlmdm onuda atlcm
10 mil mi? 😱😱😱 maşallah

Hep kaybediyorum 🤣🤣🤣

Bende burdayım.

10 mil mi? 😱😱😱 maşallah
sene başlarında günlük 5 mili dört set şeklinde yapıyordum bir günde 20 mil yapyrdm onun sayesinde daha hızlı zayfldm ama smd okdr yapmyrm çünkü yağı eritiyim derken kas yapyrm oyuzden 10mil alışınca etki bile etmyo:KK70:

bu arada diyetsyne giden arkadaşlar sorum olacak sizlere:KK25::KK74:

Selam kızlar hernekadar modum düşük olsada bu hafta çok sıkı yapıp hafta sonu iyi bir eksi yakalıcam inşAllah birazdan spor ,ama nedense hep bi uyku halsizlik hali bu havalar mahvetti beni ara ara 🙋🏼‍♀️Pes etmek yok 💪🏼
havaları düşünme ilk bahara fit girceni düşünerek spora devam tempo tempo:duduk::KK19:

Back
X