• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben hiç degilim de ... Ayakta durmaya çalışıyorum... Bazen ölüm sessizliği gelse diyorum... Aşırı yoruldum çünkü
İmtihan dünyası evet canım ama senin bu denli üzen kişiye bunu anlatman lazım.Olan sana oluyor,tükenen taraf hep sensin.Tek başına mücadele nereye kadar?
Ölüm falan deme lütfen:KK43:

Ben hiç degilim de ... Ayakta durmaya çalışıyorum... Bazen ölüm sessizliği gelse diyorum... Aşırı yoruldum çünkü
Eşinle ilgili sıkıntıların var sanırım 🤷🏻‍♀️ Ne yaparsan yap erkeğe yaranamazsın canım o yüzden kendini hırpalamak yerine kendin için yaşamayı deneyeceksin. Umursamamak en büyük cevap oluyor ve çok zorlarına gidiyor denenmiştir 😉

İmtihan dünyası evet canım ama senin bu denli üzen kişiye bunu anlatman lazım.Olan sana oluyor,tükenen taraf hep sensin.Tek başına mücadele nereye kadar?
Ölüm falan deme lütfen:KK43:
Gerçekten kalbim ağrıyor, yani hissediyorum ağrıyı, aşırı üzulunce şuan ki gibi sol kolum agiriyo falan.
Kendime çok yazık ettim.
Rabbim kaldıramayacağı yük vermezmis , ama yoruldum,.. neyse uzduysem hakkınızı helal edin..

Bugünkü menüm:
Sabah:
1 su bardağı ılık sirkeli su
Yumurta,peynir,maydanoz,domates,hindi füme,ekmek,yeşil çay
Ara öğün:
Sade filtre kahve,çiğ fındık,kuru erik
Akşam:
Izgara tavuk yanında haşlanmış karnınahar ve havuç
Şimdi çayla leblebi
Su 2.5 litre

Gerçekten kalbim ağrıyor, yani hissediyorum ağrıyı, aşırı üzulunce şuan ki gibi sol kolum agiriyo falan.
Kendime çok yazık ettim.
Rabbim kaldıramayacağı yük vermezmis , ama yoruldum,.. neyse uzduysem hakkınızı helal edin..
Üzülsem ne olur canım,incelerim dökülmez ya😊 keşke derman olabilsem❤

Tam da Ankanın sayfaya bir gitsem de başlasam derken bunu görmek🤣
Ooo kimler gelmis kimler🤩
Canım 69 mu oldun,kaç şimdi kilon?
Ben vitaminler,ballar,pekmezler ohhh ohhh🙄🙄
Şu an 69.3 e düstüm canim 72.6 dan cok şükür. Bence sen yaparsin kafana koyarsan🤩
Eşinle ilgili sıkıntıların var sanırım 🤷🏻‍♀️ Ne yaparsan yap erkeğe yaranamazsın canım o yüzden kendini hırpalamak yerine kendin için yaşamayı deneyeceksin. Umursamamak en büyük cevap oluyor ve çok zorlarına gidiyor denenmiştir 😉

Kendime çok yazık ettim.
Canim madama katiliyorum coook güzel yazmis. Sorun esinse ciddiyim ipleme. O en büyük cevap olur. Sen simdi boyle kendini yiyosunya erkeklere hicbi sey olmuyo. Birak sana da olmasin onu takma düşünme ona en buyuk ceza o..

Ben tam gaz gidiyorum. Senin güncelin kaçtı canım? Geçmemiş miydin beni sen ?

😍😍😍 sende harikasın çok teşekkür ederim canım. İnşallah 67leri görürüm 😍😍
Güncelim 69.3 canim🤷🏼‍♀️ sanirim ilk hafta gectim de bu hafta sabit kalinca gecemedim😬
Ben de bugün iyiyim tam gaz gidiyorum hadi bakalim ıhlamurumu ictim ac ac oturuyorum:D

Ooo kimler gelmis kimler🤩

Şu an 69.3 e düstüm canim 72.6 dan cok şükür. Bence sen yaparsin kafana koyarsan🤩

Canim madama katiliyorum coook güzel yazmis. Sorun esinse ciddiyim ipleme. O en büyük cevap olur. Sen simdi boyle kendini yiyosunya erkeklere hicbi sey olmuyo. Birak sana da olmasin onu takma düşünme ona en buyuk ceza o..
İyi canım ne güzel vermişsin😍
İnşaallah canım ya sağlıklı için vermem lazım artık.
Ben gidiyorum muhabbet ediyosunuz ben geliyorum kimseler yok benden mi kaciyo herkesler nerdesiniz :KK42: :cry:
Acim cok duygusalım bugün :KK70:
Zamanı tutturman lazım😅

Back
X