- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.205
- 898
Çocuklar nazının geçtiğini daha çok üzüyor.Benimkiler de öyle.Az önce yine ağladım mesela, bu çocuklar beni sevmiyor diye.İyice psikolojim bozuldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuklar nazının geçtiğini daha çok üzüyor.Benimkiler de öyle.Az önce yine ağladım mesela, bu çocuklar beni sevmiyor diye.İyice psikolojim bozuldu
Ben hiç degilim de ... Ayakta durmaya çalışıyorum... Bazen ölüm sessizliği gelse diyorum... Aşırı yoruldum çünküÇocuklar nazının geçtiğini daha çok üzüyor.Benimkiler de öyle.
İmtihan dünyası evet canım ama senin bu denli üzen kişiye bunu anlatman lazım.Olan sana oluyor,tükenen taraf hep sensin.Tek başına mücadele nereye kadar?Ben hiç degilim de ... Ayakta durmaya çalışıyorum... Bazen ölüm sessizliği gelse diyorum... Aşırı yoruldum çünkü
İyiyim canım bende yoğundum bikaç gün buraya uğrayamadım. Tartını gördüm harikasın sen yaKıss madam nasilsin napiyosun. Gelemedim is yogunlugundan özledim hepinizi.
Eşinle ilgili sıkıntıların var sanırımBen hiç degilim de ... Ayakta durmaya çalışıyorum... Bazen ölüm sessizliği gelse diyorum... Aşırı yoruldum çünkü
Gerçekten kalbim ağrıyor, yani hissediyorum ağrıyı, aşırı üzulunce şuan ki gibi sol kolum agiriyo falan.İmtihan dünyası evet canım ama senin bu denli üzen kişiye bunu anlatman lazım.Olan sana oluyor,tükenen taraf hep sensin.Tek başına mücadele nereye kadar?
Ölüm falan deme lütfen![]()
Üzülsem ne olur canım,incelerim dökülmez yaGerçekten kalbim ağrıyor, yani hissediyorum ağrıyı, aşırı üzulunce şuan ki gibi sol kolum agiriyo falan.
Kendime çok yazık ettim.
Rabbim kaldıramayacağı yük vermezmis , ama yoruldum,.. neyse uzduysem hakkınızı helal edin..
Ben tam gaz gidiyorum. Senin güncelin kaçtı canım? Geçmemiş miydin beni sen ?Tebrikler canim persembeyi unutma ama bak. Belki yetisirim sana umudum var motiveyim bu hafta![]()
Yeni yila cok güzel bir kilo ile gireceksin cnm. Süpersin bozma sakin. Sana güveniyorum.
Ooo kimler gelmis kimlerTam da Ankanın sayfaya bir gitsem de başlasam derken bunu görmek![]()
Şu an 69.3 e düstüm canim 72.6 dan cok şükür. Bence sen yaparsin kafana koyarsanCanım 69 mu oldun,kaç şimdi kilon?
Ben vitaminler,ballar,pekmezler ohhh ohhh![]()
Eşinle ilgili sıkıntıların var sanırımNe yaparsan yap erkeğe yaranamazsın canım o yüzden kendini hırpalamak yerine kendin için yaşamayı deneyeceksin. Umursamamak en büyük cevap oluyor ve çok zorlarına gidiyor denenmiştir
![]()
Canim madama katiliyorum coook güzel yazmis. Sorun esinse ciddiyim ipleme. O en büyük cevap olur. Sen simdi boyle kendini yiyosunya erkeklere hicbi sey olmuyo. Birak sana da olmasin onu takma düşünme ona en buyuk ceza o..Gerçekten kalbim ağrıyor, yani hissediyorum ağrıyı, aşırı üzulunce şuan ki gibi sol kolum agiriyo falan.
Kendime çok yazık ettim.
Rabbim kaldıramayacağı yük vermezmis , ama yoruldum,.. neyse uzduysem hakkınızı helal edin..
Güncelim 69.3 canimBen tam gaz gidiyorum. Senin güncelin kaçtı canım? Geçmemiş miydin beni sen ?
sende harikasın çok teşekkür ederim canım. İnşallah 67leri görürüm
![]()
İyi canım ne güzel vermişsinOoo kimler gelmis kimler
Şu an 69.3 e düstüm canim 72.6 dan cok şükür. Bence sen yaparsin kafana koyarsan
Canim madama katiliyorum coook güzel yazmis. Sorun esinse ciddiyim ipleme. O en büyük cevap olur. Sen simdi boyle kendini yiyosunya erkeklere hicbi sey olmuyo. Birak sana da olmasin onu takma düşünme ona en buyuk ceza o..
Zamanı tutturman lazımBen gidiyorum muhabbet ediyosunuz ben geliyorum kimseler yok benden mi kaciyo herkesler nerdesiniz![]()
Acim cok duygusalım bugün![]()
Üzülsem ne olur canım,incelerim dökülmez yakeşke derman olabilsem❤
Haha öyle galibaİyi canım ne güzel vermişsin
İnşaallah canım ya sağlıklı için vermem lazım artık.
Zamanı tutturman lazım![]()
Arada bana bi gelirler böyle bi giderim
Ederim canımDua isterim sadece
![]()
Cuma başlamıştım.Bu akşam gümlediHaha öyle galiba
Ee sen karar verdin mi basliyo musungec kalmadan basla bence sonra daha zor oluyo
Hangimize gelmiyolar kiArada bana bi gelirler böyle bi giderim![]()
Hadi bakalim başarılar o kadar olur normalCuma başlamıştım.Bu akşam gümledi
Sabah yeniden![]()
Allah razı olsun canımEderim canım
Cuma başlamıştım.Bu akşam gümledi
Sabah yeniden![]()