HoşgeldinÜç ay önce hem babamı kaybettim hem eşimle korona olduk.Yeni toparlanıyoruz canım fiziken.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HoşgeldinÜç ay önce hem babamı kaybettim hem eşimle korona olduk.Yeni toparlanıyoruz canım fiziken.
Benim balım nasıl oldun ,dualarım seninlede çokkkDua isterim sadece
![]()
Ay Allah rahmet eylesin canim ya.Cok gecmis olsun Rabbim tekrar yasatmasin
Ben tam bir yumurta aşığıyım. Çok seviyorum. O yüzden klasik kahvaltılar beni hiç sıkmaznapacaksın yarın kahvaltıya bana da söyle
Allah rahmet eylesin.Geçmiş olsun
![]()
Başınız sağolsun canım ve çok geçmiş olsun.
Basiniz saolsun. Covit belasindan biran evvel kurtuluruz insallah. Herkesin çok canini yakti.
Amin inşaallah,sağolun.HoşgeldinBaşın sağolsun ,mekanı cennet olsun babanızın
Allah bidaha yaşatmasın sizede şu lanet virüsü
ElhamdülillahBenim balım nasıl oldun ,dualarım seninlede çokkk![]()
Ay senden sonra uyudum benPırasali yumurta yapmayi düşünüyorum annem bahceden vermisti sırf curumesin degerlensin diye yapcam. Yemegini yapsam yicegimizi pek sanmiyorum..
Yumurtali da ilk kez yapcam bakalim güzel olcak mi
Sen ne yapcaksin hangi yumurta türü![]()
Onu da deniyim bi araAy senden sonra uyudum ben
Tavada yumurta yaptım. Yedim çok mutluyum.şimdi de kahve içicem.
pırasa yemeğini bizimkiler de çok sevmiyor. Bende pırasalı peynirli kek yapıyorum. Çok güzel oluyor
Canım iki türlü de verebilirsin sen sana hangisi iyi gelecekse öyle yap. Bence en doğru ve islama uygun olan 2 öğün ama ben gece çok geç uyuduğum hatta uyuyamadığım için onu devam ettiremedim o yüzden 3 ana 2 ara yapıyorum. ama uyku düzenim düzelince 2 anaya geçerim sanırım böyle yemeğe programlanmış robot gibi hissediyorum yemeği salatası vs derken mutfakte geçiyor ömrümGünaydın kızlarr
Size bir şey soracağım. En etkili kilo verme 2 ana öğün şeklinde olanmı yoksa 3 ana öğün mü? Ben bu ara 2 yapıyorum ama daha önceden diyetisyene gittğimde öyle kilo veremezsin demişti sizle nasıl fayda gördünüz?
Anladım canımCanım iki türlü de verebilirsin sen sana hangisi iyi gelecekse öyle yap. Bence en doğru ve islama uygun olan 2 öğün ama ben gece çok geç uyuduğum hatta uyuyamadığım için onu devam ettiremedim o yüzden 3 ana 2 ara yapıyorum. ama uyku düzenim düzelince 2 anaya geçerim sanırım böyle yemeğe programlanmış robot gibi hissediyorum yemeği salatası vs derken mutfakte geçiyor ömrüm
Uyku düzenim düzelecek mi onu da bilmiyorum gerçi
Ben diyetisyen listesiyle de iki öğünle de güzel kilolar verdim canım. Sana hangisi uygunsa öyle devam et.Günaydın kızlarr
Size bir şey soracağım. En etkili kilo verme 2 ana öğün şeklinde olanmı yoksa 3 ana öğün mü? Ben bu ara 2 yapıyorum ama daha önceden diyetisyene gittğimde öyle kilo veremezsin demişti sizle nasıl fayda gördünüz?
Geçmiş olsun sanırım çabuk toparlanır inşallahHayirli sabahlar , bu gece nöbetteydik ufaklik kustu durdu, dün yürüyüse gitmistik sanirim üsüttük cicugu![]()
Tamam canım sağol bencedeBen diyetisyen listesiyle de iki öğünle de güzel kilolar verdim canım. Sana hangisi uygunsa öyle devam et.
Sagol canim suan iyi gibi bakalimGeçmiş olsun sanırım çabuk toparlanır inşallah
Harikasın. Hadi koş gel yanımaGünaydın kızlar
74,9 la toparlandım geldim çok şükür. 2 gün bozdum hemen artıya geçmiştim off çok acımasızca
Ben bi ara 3 ana yaptım. Duraklayınca 2 ana yaptım. Duraklayınca 3 yaptım. Kısacası hangisi sana iyi gelecekse deneyip onu yapmalısınGünaydın kızlarr
Geçmiş olsun canımHayirli sabahlar , bu gece nöbetteydik ufaklik kustu durdu, dün yürüyüse gitmistik sanirim üsüttük cicugu![]()