Ya banada anlatirmisiniz diger mobil uygulma calismiyo ve googleden kkya girmke cok zor verdiginiz linki yukledim ama geri kalanini yapamadimCanım o download dıye ona basıyorsUn zaten ındryrsn sonra bılgılere bas kaydet engelleme modunu ayarla oldu ..=)))
Alinti yapamiyorum bende.
Alinti yapinca mutlaka alinti yaptigim kişinin mesajina giriyor YAZDIKLARIMI.
Ya banane arzumdan banane hemoroid basurdan ben kkya giriyorum 80 tane reklam var of ya
ya needen açılmıyor ki ben bakalım açılcakmı diye indirdim açıldı,yer mi yok acaba?Peki biz napicaz telefon dosya acilamiyor diye puffsite yonetiminden bi cozum bekliyoruz lutfen ya
Chrome ayarlarindan reklamlari kapadim hala var.
ya needen açılmıyor ki ben bakalım açılcakmı diye indirdim açıldı,yer mi yok acaba?
ilginç..Bildirimlerden tiklayinca acilmiyordu da downloads dan actim ama reklamlar kaybolmadi -.-
chromedan giriyosan eklenti kısmında aktif mi ona da bak.Uygulamayi bildirimlerden acmaya calisinca olmadi dosyalarim downloads kismindan acinca yukledim ancak halen reklamlar gitmis degil yeniden falan da baslattim iyice sinir oldum
Chromedan neden giriyorsun Just? O dediğim uygulama iniyor, telefonunda kısa yolu (ikonu artık neyse) oluşuyor. Ona bas gir, yukarıda arama çubuğu var aynı internet sayfası gibi. Oraya yaz kadınlar kulubunun urls'sini, gir siteye.
vay çözmüşüz.ay opera miniden denedim harika ya hizi cok iyi reklam da yok oh miso dedigin arama yerini bulamadim ama
sevgilime sordum telefon rootlanmamışsa o program çalışmazmış üstteki programı söyledi o çalışır diyor onda roota gerek yokmuş,root ne tam olarak anlamadım ama..begenemedim ama sagolun kizlar opera miniye alisik degilim tabi bi guncelleme yaptik mi mis gibi olur bu
o root dedigin ne break??
bir de nilinur arama kismi bende yok adblockta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?