Fitilden sonra su gelmesi.. Lütfen yardım

melek1701

Melis'in annesi :)
Kayıtlı Üye
7 Mart 2009
888
14
118
39
Bursa
Selam kızlar iltahap nedeniyle doktorum fitil verdi fakat fitili her kullanışımda sabah kalktığımda eşofmanıma kadar sırılsıklam uyanıyorum.. Dün gece koymuştum bu sabah tekrar aynı şey oldu.. Doktoru ara diceksiniz ama sırf bu yüzden geçen ay hastanede yattım.. Mantarım çok sık tekrarlıyor ve geçen ay da fitil kullanımımdan sonra aynı şeyi yaşadım ve doktorum 1 gece yatırıp sıkı şekilde takip etti ve hiç bir sorun görülmedi.. Bebeğin suyu da gayet iyi çıktı.. 2 hafta önce kontrolum vardı yine suyu çok iyiydi.. Ancak bu şekilde su görünce ister istemez kafamda hep soru işareti oluyor.. Acaba iltahapı mı söküyor ondan dolayımı geliyor fitil kullanımından sonra bu su? Aranızda yaşayan var mı?

aynı sey bnde de oldu su anda 34 haftalık hamıleyım nerdeyse hergn azar azar su gelıodu ve bı gun kalktm pıjAmam bıle ıslanmıstı korktm hemen doktora gıttm bebegn suyu ıyı cıktı bıde alttan muane ettı ıltıhap varmıs hatta kendımde gordum o yapıo dedı fıtıl ve antıbıyotık verdı kullandm bu ayın 10 nunda yıne kontrolum var inş gecmıstır cok az gelıo halen umarım ıyılesırz bebeklerımzı saglıcakla kucaklarımıza alırz

Son düzenleme:

Çok sağol cevabın için en azından normalmiş yaşadığım yaşayan birileri varmış.. İnsan ister istemez korkuyor panik oluyor.. İnşallah geçer canım ya.. Hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah..

Merhaba Kızlar

Şu anda yaşadığınız sorunu aynı şekilde bende yaşıyorum.Fitil kullandıktan sonra hafif bir su geliyor. Bende 21 haftalık hamileyim ve bebegimin suyudur diye çok endiselendim.Fakat sürekli doktor kontrolundeyim. Suyuna bakıyoruz normal cikiyor çok şükür. İnşallah Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip eder diye dua ediyoruz. Benim size sorum şu ki, aradan bayağı bir zaman geçmiş siz yazalı.Merak ediyorum bebekleriniz sağlıkla dünyaya geldi mi? İnşallah gelmiştir ve inşallah içime su serpecek bir şeyler yazarsınız. Çünkü gerçekten tedirgin olmak yoruyor beni... Selamlar,sevgiler...

o su fitilin içeride rahmin kendi sıvısıyla erimesinden kaynaklanıyo. bebekle bi alakası yok tamamen fitil eridiği için. bir de mantar çok sık tekrarlıyo yazmışsınız da mantar tek başına tedavi edilmez. mutlaka eşinizin de ilaç kullanması gerek aynı anda ve hijyene çok dikkat etmelisiniz. eğer sadece siz kullanıyorsanız. eşinizden sürekli size bulaşacaktır.

Bende cok fitil kullandim. Gece wcye uyandigimda cdmasirimi degistiriyodum islskliktan. Buna ragmen sabah kalkgimda kiyafetimle birlikte degistiriyodum. Kiyafetime geciyodu islaklik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…