fitim fitsin fit (squat)

Regli canım daha bi hafta vardi ama karnim agriyo diye agri kesici yerine tarlusal kullandim oda erken geldi :)
aa kullanmasaydın keşke ya çok zararlı onlar :( ben de cok zorda kalırsam ağrı kesici atıyorum
neyse ağrın geçerse reglinin 3. gününde falan yapabilirsin spor ağır olmaksızın :)

Merhabalar tecrübeli squatçılara bir sorum var :KK25: Ben de squata başlamayı düşünüyorum ama bazı kişiler basenimi daha da kalınlaştırdı falan diyo siz böyle birşey yaşadınız mı ? Yani sonucu ne oldu sizin için ?:KK66:

Merhabalar tecrübeli squatçılara bir sorum var :KK25: Ben de squata başlamayı düşünüyorum ama bazı kişiler basenimi daha da kalınlaştırdı falan diyo siz böyle birşey yaşadınız mı ? Yani sonucu ne oldu sizin için ?:KK66:
sonucunu hemen söyliyim
yağlı sarkık selülitli basen bacak popo gitti
kaslı düz pürüzsüz bi bacak popo geldi ;)

sonucunu hemen söyliyim
yağlı sarkık selülitli basen bacak popo gitti
kaslı düz pürüzsüz bi bacak popo geldi :KK66:
Ayy ben de yapayım o zaman ama ben 16 yaşındayım bir sorun olmaz dimii :oops: Benim de hafiften selülütlerim var ve basenlerim genişte sen ne kadar zaman yaptın acaba ?:oops::KK66:

Ayy ben de yapayım o zaman ama ben 16 yaşındayım bir sorun olmaz dimii :oops: Benim de hafiften selülütlerim var ve basenlerim genişte sen ne kadar zaman yaptın acaba ?:oops::KK66:
5 ayı geçti sanırım oldu baya canım
benden daha düzenli yapanlar var ve gercekten şu ınternette gordugun squat kalçaları gibi olanlar da var içimzde ;)
yaşın gayet uygun yapabılırsın :)
ilk sayfaya bı goz at ıstersen

5 ayı geçti sanırım oldu baya canım
benden daha düzenli yapanlar var ve gercekten şu ınternette gordugun squat kalçaları gibi olanlar da var içimzde :KK66:
yaşın gayet uygun yapabılırsın :)
ilk sayfaya bı goz at ıstersen
Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için :KK19: Ben ilk 30 günlük programı yapıcam sonra artırırım :KK66:

Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için :KK19: Ben ilk 30 günlük programı yapıcam sonra artırırım :KK66:
ilk başta ağrıların olur ama sakın bırakmaa
en fazla 4 5 gün sürer
ağrılarının ustune git
istersen bize katıl düzenli bildirim ver insan kendısını daha sorumlu hıssedıyo boyle olunca :)

ilk başta ağrıların olur ama sakın bırakmaa
en fazla 4 5 gün sürer
ağrılarının ustune git
istersen bize katıl düzenli bildirim ver insan kendısını daha sorumlu hıssedıyo boyle olunca :)
Tabikii katılırım bugünden başlıyorum zaten her akşam yazarım ..

iyi kilon da normal alsında ama vermek istiyomussun daha iyi olur tabı verirsenn :)
benım de 170 boyum 59-60 gidip geliyorum vucutlarımız benzıyodur buyuk ıhtımalle:)
Vu çok güzel kilo boy orantın benziyodur bence de :KK66: Ben ilk 68 dim şimdi yavaş yavaş iniyorum haftadır 7.takımdayım hedefim 53-54 ama hayırlısı artık :KK48:

aa kullanmasaydın keşke ya çok zararlı onlar :KK43: ben de cok zorda kalırsam ağrı kesici atıyorum
neyse ağrın geçerse reglinin 3. gününde falan yapabilirsin spor ağır olmaksızın :)
Evet biliyorum ama dayanilmaz bi agri oluyor mecburen kullaniyorum ,dedigin gibi yapicam tam bi hevesle baslamistim ki spora ara vermek zorunda kaldim umarim ise yarar ve kurtulurum bu gobekten:)

Back
X