Maşallah diyorum gerçektenIvett biz onlardanizçalisinca oluyo ben ki çocuk dogurdum 20 kilo verdim ama squat saolsun daş gibim
![]()

İyice merak etmeye başladım vücutlarınızı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah diyorum gerçektenIvett biz onlardanizçalisinca oluyo ben ki çocuk dogurdum 20 kilo verdim ama squat saolsun daş gibim
![]()
İzmire selam olsunnnKizlar yagmurlu bir izmir gununden selam hepinize. Henuz tum sayfalari okuyamadim. Yeni katilan arkadaslar var sanirim hos gelmisler.
Umarim hepiniz iyisinizdir. Cok optum guzellerimi.
Evet o fotolardaki gibiçok geçmiş olsun
Ne kadar yapıyorsun sumo squatı günde ? bende balayacağımda inşallah
sizin popolar hep iyi durumda sanırım maşallah o fotoraflardaki kızlarınki gibi mi gerçektensiz buradakiler hepiniz onlardan mısınız
Selaam :) ben geldiim hoşbuldum![]()
kuzummmİzmire selam olsunnn
Evet o fotolardaki gibi
Bazen 70 bazen 100 oluyo sumo squat
Sanada maşallahİzmire selam olsunnn
Evet o fotolardaki gibi
Bazen 70 bazen 100 oluyo sumo squat
Canimm nasilsinnkuzummm
Sabret azmet sonunda mutlu olursun canimSanada maşallah
Çok özeniyorum yaa bende öyle olurum inşallah alaaahhhıııımmm![]()
iyiyim kuzum desemde açımCanimm nasilsinn
Sağol kuzum ama şüphe ettiğimiz birileri var ve herkesin aklına duyunca ilk onlar geliyor. Mimli kişiler ve bizim orda diğer türlü hırsızlık olması çok düşük bir risk, polisler bile şaşırmış. Bakalım ne olacak..böyle depremdede eve çok hırsızlar girmişti evlere bunların taktiği insanların evde olmadığını fırsat bilip yapıyorlar Allah akıl fikir ihsan eylesin ıslah etsin
gecmiş olsun kuzum
Sabret azmet sonunda mutlu olursun canim![]()
Sağol kuzum ama şüphe ettiğimiz birileri var ve herkesin aklına duyunca ilk onlar geliyor. Mimli kişiler ve bizim orda diğer türlü hırsızlık olması çok düşük bir risk, polisler bile şaşırmış. Bakalım ne olacak..
Ay bende açim yaaaiyiyim kuzum desemde açım![]()
Paylaş bizimle de canımOlacağımbayrama bir ayı tamamlamış olacağım bakalım sonuç nasıl olacak
l
Yiyeceklerde yağlı yiyceklerden olabildigince az, karbonhidrat daha az olucak şekilde proteinden zengin besleniyoruzYa yiceklerde meye dikkat ediyorsunuz ? Squat sabir isi ama ise yariyor
Bunlar evde biri varken giremez zaten, bide evden çıkarken dün gözgöze geldik biliyor musun.. Muhtemelen o şahıs yaptı.evet büyük ihtimal onlardır zaten demek istediğim oydu böyle durumlarda coğunlukla tanıyan mahalleyi bilen tipler plana geçiyor
insan biliyor da diyemiyor direk oysaki adamın hırsız olduğu aşikar
Allah ıslah etsin
Gecende arkadaşımın evine evde 10 kişi var iken girmişler kız diyorki evde gezmişler haberim bile olmamış hemde kaç kişi var evde
tüm laptop telefon herşeyi götürmüşler
en son mutfakta kabak tatlısı vardı diyor ordan 5 tanesini de yemişler
gülsemmi ağlasammı
bilemedim bu nasıl bir özgüven
bulurlar canım inşallah
Sağol kuzum, babam daha iyi olmuştu ama dün gece ve bugün hep bu hırsızlık olayından koşturdu durdu annemle, yoruldu bayağı.. Hastaneden izin almıştı, şimdi yine yattı işte.. Bu halimize şükür tabi..Tikkacim cok gecmis olsun. Bu aralar ustunuzde kara bulutlar var sanki. Baban nasil oldu? O pisler de seytanlarindan bulsunlar. Vicdansizlar!
Bunlar evde biri varken giremez zaten, bide evden çıkarken dün gözgöze geldik biliyor musun.. Muhtemelen o şahıs yaptı.
Tatlıları da mi yemiş yuh ya.. Ne cesaret valla..
Sağol kuzum, babam daha iyi olmuştu ama dün gece ve bugün hep bu hırsızlık olayından koşturdu durdu annemle, yoruldu bayağı.. Hastaneden izin almıştı, şimdi yine yattı işte.. Bu halimize şükür tabi..
Maşallah diyorum gerçektentebrik ederim seni. Sanki zayıflama konunu görmüştüm seninde öyle hatırlıyorum çocuk doğurup hemde valla helal olsun gelecekte bende senin gibi olurum inşallah :)
İyice merak etmeye başladım vücutlarınızıöncesi sonrası yaptın mı sende ? Şuan ne durumdasın boy kilo
![]()
Kizlar yagmurlu bir izmir gununden selam hepinize. Henuz tum sayfalari okuyamadim. Yeni katilan arkadaslar var sanirim hos gelmisler.
Umarim hepiniz iyisinizdir. Cok optum guzellerimi.
İyi aşkım sendennNasilsiniz bebekler
En güzel örnek sensin meselaa:))Teşekkürler canim öncesi sonrası fotom yok maalesef ama şimdi 55 56 kiloda gelip gidiyorum boy da 165 tatlim evlenince yada çocuk dogurunca kilolu kalincak diye bisey yok isteyince çok da guzel formda kaliniyor![]()