fitim fitsin fit (squat)

Ivett biz onlardaniz :KK8: çalisinca oluyo ben ki çocuk dogurdum 20 kilo verdim ama squat saolsun daş gibim:confused:
Maşallah diyorum gerçekten :nazar: tebrik ederim seni. Sanki zayıflama konunu görmüştüm seninde öyle hatırlıyorum çocuk doğurup hemde valla helal olsun gelecekte bende senin gibi olurum inşallah :)
İyice merak etmeye başladım vücutlarınızı :KK53: öncesi sonrası yaptın mı sende ? Şuan ne durumdasın boy kilo :KK51:

Kizlar yagmurlu bir izmir gununden selam hepinize. Henuz tum sayfalari okuyamadim. Yeni katilan arkadaslar var sanirim hos gelmisler.
Umarim hepiniz iyisinizdir. Cok optum guzellerimi.
İzmire selam olsunnn:KK200:
çok geçmiş olsun o_O

Ne kadar yapıyorsun sumo squatı günde ? bende balayacağımda inşallah :21:

sizin popolar hep iyi durumda sanırım maşallah o fotoraflardaki kızlarınki gibi mi gerçekten :KK53: siz buradakiler hepiniz onlardan mısınız :KK57::KK53:

Selaam :) ben geldiim hoşbuldum :KK68:
Evet o fotolardaki gibi:nazar:
Bazen 70 bazen 100 oluyo sumo squat

böyle depremdede eve çok hırsızlar girmişti evlere bunların taktiği insanların evde olmadığını fırsat bilip yapıyorlar Allah akıl fikir ihsan eylesin ıslah etsin
gecmiş olsun kuzum
Sağol kuzum ama şüphe ettiğimiz birileri var ve herkesin aklına duyunca ilk onlar geliyor. Mimli kişiler ve bizim orda diğer türlü hırsızlık olması çok düşük bir risk, polisler bile şaşırmış. Bakalım ne olacak..

Sağol kuzum ama şüphe ettiğimiz birileri var ve herkesin aklına duyunca ilk onlar geliyor. Mimli kişiler ve bizim orda diğer türlü hırsızlık olması çok düşük bir risk, polisler bile şaşırmış. Bakalım ne olacak..

evet büyük ihtimal onlardır zaten demek istediğim oydu böyle durumlarda coğunlukla tanıyan mahalleyi bilen tipler plana geçiyor
insan biliyor da diyemiyor direk oysaki adamın hırsız olduğu aşikar
Allah ıslah etsin
Gecende arkadaşımın evine evde 10 kişi var iken girmişler kız diyorki evde gezmişler haberim bile olmamış hemde kaç kişi var evde
tüm laptop telefon herşeyi götürmüşler
en son mutfakta kabak tatlısı vardı diyor ordan 5 tanesini de yemişler
gülsemmi ağlasammı
bilemedim bu nasıl bir özgüven

bulurlar canım inşallah

xekgeq_37be19dc1a94d1068999e6fb1bf26335709d2654.jpg

Ya yiceklerde meye dikkat ediyorsunuz ? Squat sabir isi ama ise yariyor

iyiyim kuzum desemde açım :KK70:
Ay bende açim yaaa
1 temmuzda tatile çıkıyorum göbeğim iyice insin diye bi şey yemiym diyorum ama babanemdeyim :( nasıl yememmm :D
Olacağım :KK55: bayrama bir ayı tamamlamış olacağım bakalım sonuç nasıl olacak:KK51:l
Paylaş bizimle de canım
Foto çekmen çok iyi olmuş farkı gorebilmen açısından
Karın videosu da çalış bu arada :)
Ya yiceklerde meye dikkat ediyorsunuz ? Squat sabir isi ama ise yariyor
Yiyeceklerde yağlı yiyceklerden olabildigince az, karbonhidrat daha az olucak şekilde proteinden zengin besleniyoruz

evet büyük ihtimal onlardır zaten demek istediğim oydu böyle durumlarda coğunlukla tanıyan mahalleyi bilen tipler plana geçiyor
insan biliyor da diyemiyor direk oysaki adamın hırsız olduğu aşikar
Allah ıslah etsin
Gecende arkadaşımın evine evde 10 kişi var iken girmişler kız diyorki evde gezmişler haberim bile olmamış hemde kaç kişi var evde
tüm laptop telefon herşeyi götürmüşler
en son mutfakta kabak tatlısı vardı diyor ordan 5 tanesini de yemişler
gülsemmi ağlasammı
bilemedim bu nasıl bir özgüven

bulurlar canım inşallah
Bunlar evde biri varken giremez zaten, bide evden çıkarken dün gözgöze geldik biliyor musun.. Muhtemelen o şahıs yaptı.
Tatlıları da mi yemiş yuh ya.. Ne cesaret valla..

Tikkacim cok gecmis olsun. Bu aralar ustunuzde kara bulutlar var sanki. Baban nasil oldu? O pisler de seytanlarindan bulsunlar. Vicdansizlar!
Sağol kuzum, babam daha iyi olmuştu ama dün gece ve bugün hep bu hırsızlık olayından koşturdu durdu annemle, yoruldu bayağı.. Hastaneden izin almıştı, şimdi yine yattı işte.. Bu halimize şükür tabi..

Bunlar evde biri varken giremez zaten, bide evden çıkarken dün gözgöze geldik biliyor musun.. Muhtemelen o şahıs yaptı.
Tatlıları da mi yemiş yuh ya.. Ne cesaret valla..

Sağol kuzum, babam daha iyi olmuştu ama dün gece ve bugün hep bu hırsızlık olayından koşturdu durdu annemle, yoruldu bayağı.. Hastaneden izin almıştı, şimdi yine yattı işte.. Bu halimize şükür tabi..

insanda karakter olmayınca işte ne desem bilemiyorum Allah korkusu mu yok desem vicdansız mı desem
İnşallah cezasnı çeker

Maşallah diyorum gerçekten :nazar: tebrik ederim seni. Sanki zayıflama konunu görmüştüm seninde öyle hatırlıyorum çocuk doğurup hemde valla helal olsun gelecekte bende senin gibi olurum inşallah :)
İyice merak etmeye başladım vücutlarınızı :KK53: öncesi sonrası yaptın mı sende ? Şuan ne durumdasın boy kilo :KK51:

Teşekkürler canim öncesi sonrası fotom yok maalesef ama şimdi 55 56 kiloda gelip gidiyorum boy da 165 tatlim evlenince yada çocuk dogurunca kilolu kalincak diye bisey yok isteyince çok da guzel formda kaliniyor :KK49:

Back
X