- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Bi de beyaz tenli pambik gibiiii
Bida yapmayik![]()
Pambiikk mii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi de beyaz tenli pambik gibiiii
Bida yapmayik![]()
Alin size motivasyonAhahhaha selin koptum ya ahahah![]()
Şimdi miAlin size motivasyon![]()
![]()
kakin şimdi sporaa
![]()
Şimdi mi
Tam da pijamalari giyip kicimi devirmisken mi![]()
Yidirtir mi bizeYisekk mii aciikk![]()
Devrildi valla yan devrildi hem de kalkmaz o şimdiDevirme kiz kiçi kaldirr![]()
![]()
![]()
Yidirtir mi bize
Hem onun doğum günü bugun
Devrildi valla yan devrildi hem de kalkmaz o şimdi![]()
Gamyoncu koydum senin adını bundan sonraOoyy pamikk şekerim iykii doğmuş balli fistiğim benimmm
Vinç gibi ellerim var benim men galdiririm![]()
O dili koparırım kızzzBi de beyaz tenli pambik gibiiii
Bida yapmayik![]()
Kız kalkamam, spor ağrılarına hazır değilimmm daha ama cumartesiden sonra başlayacağım, popom düzlendi kızzzz..Alin size motivasyon![]()
![]()
kakin şimdi sporaa
![]()
Kız senin popo duzlense nolurO dili koparırım kızzz
Kız kalkamam, spor ağrılarına hazır değilimmm daha ama cumartesiden sonra başlayacağım, popom düzlendi kızzzz..![]()
Yok kız söz elbisemi giyince popo dümdüz yaa offf ama o kuşağı arkadan bağlayıp kamufle edicemKız senin popo duzlense nolur
Masallahi var her halukarda![]()
Bize foto att tamam miiYok kız söz elbisemi giyince popo dümdüz yaa offf ama o kuşağı arkadan bağlayıp kamufle edicem![]()
Ay inşallah kuzum.. Kayınvalidem nişan elbisemi görmüş, anlaşılan o gün prenses gibi olacak demişBize foto att tamam mii
Melek gibi olursun sen masallahh![]()
Gamyoncu koydum senin adını bundan sonra![]()
O dili koparırım kızzz
Kız kalkamam, spor ağrılarına hazır değilimmm daha ama cumartesiden sonra başlayacağım, popom düzlendi kızzzz..![]()
Ay inşallah kuzum.. Kayınvalidem nişan elbisemi görmüş, anlaşılan o gün prenses gibi olacak demiş![]()
Üşeniyorum sanırım :) Bugün telefona 30 day squat sı indirdim bakalım yarın başlıcam devamını getirebilirim umarım .Niye devamını getiremiyosun