• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

İstediğin kadar sorabilirsin. Başta hevesli olunduğundan spor programları çok doldurulup sonra bıkılıyor.
O yüzden bu şimdilik yeterli. İleride az gelirse ekleriz. Bildirim verirsen düzenli daha iyi motive olursun.

En bi güzel üye :oops: teşekkürler inşallah buraya yazarım değişiklikleri :KK68:

Ben Jillianla baya şekillenmiştim, zor ama sonuca kesinlikle değer.

Bunlar yağ yakmak için değil ama. Kasa dönüşürse yağların vermen zorlaşabilir kilonu. Daha çok kardiyo yapmalısın. Önce ideal kilo sonra şekillenme olmalı hedefin.
Ay umarıım ben de değişirim azcık :KK70: Ama karnım gitti gibi geliyo :-)

Dün dinlenme günümdü bugün de sporu geceye bıraktığım için sadece jıllıan level 1 i yapabildim :oops: Yarın daha güzel bir bildirim vericem ama :KK66: Herkese iyi geceler güzellikler :KK28:

Dün dinlenme günümdü bugün de sporu geceye bıraktığım için sadece jıllıan level 1 i yapabildim :oops: Yarın daha güzel bir bildirim vericem ama :KK66: Herkese iyi geceler güzellikler :KK28:
Yarına bekliyoruz bildirimleri ni :) iyi geceler canım allah rahatlik versin

günaydın:KK68:
large (1).webp

Ciddi misin ya yağ yakmayı engeller mi diyosun 3 gündür yapıyordum bırakayım hemen o zaman :KK43: kardiyo tavsiye video var mı acaba o_O
Kızlar selam öncelikle kolay gelsin hepinize. :eek:yağlar kasa dönüşmez yalnız onu bi belirteyim. Eğer kas oluşacaksa önce yağ erir ardından kas oluşur. Bir de jillian yağ yakmayı engeller demişsiniz ya, jillian bir kombinasyon. Hem kardiyo hem şekillenmeyi bir arada veriyor. Zaten bunu yapmak gerekir diye biliyorum . Neden jillian için yağ yakmayı engeller dediniz kafama takıldı ben de her gün yapmaya çalışıyorum. Tecrübe ettiğiniz bir şey mi var ki :KK64:öğrenmek isterim Benim boyum 1.71 kilom 64 . 58 e düşmek istiyorum . Jillianı temel olarak almıştım:KK64:

Back
X