fitim fitsin fit (squat)

Kızlar popom resmen facia yaa.. Dümdüz oldu yeminle.. :KK22: Otur otur düzlendi :KK45: Squata başlayayım diyorum. Şu an için tek ihtiyacım o görünüyor. Yazdan önce ne güzel düzenli yapıyordum, popom güzeldi yani bir derece.. :KK51:
Squat candır kuzum, beraber başlayalım mı?
Ağrıdan beraber muzdarip oluruz.:KK76::21::KK57:
nickin çok hoşuma gidiyordu :-)

evet yapmalısın bence tikka otur otur dümdüz oluyor valla ben yapıyorum baya iyi oldu sanki toparlandı ama daha ihtiyacım var tabiki :KK66:
Azimli hatun senii.:cool:

Ayy yeni uyudu kiiiizz valla popim düzlesti oturarak sallla salla :KK70: popim ağrıdı:mad: başla kuzum ama 30 la falan başla istersen çok hamlama olmasın:21:
Evet az az başlayacağım canım..

Squat candır kuzum, beraber başlayalım mı?
Ağrıdan beraber muzdarip oluruz.:KK76::21::KK57:

Azimli hatun senii.:cool:
Olur canım, cuma başlamaya niyetim var inşallah..

Sağol canım sen neler yapıyorsun? Nişanlın neler yapıyor? Düğün ne zaman?:cool: Kafamda deli sorulaaar.
Tşk ederim ilgin için . Senin için çok üzüldüm rabbim kolaylık ve sabır versin inşallah. Sormak istediğim bi ay lık squat bitince napcaz? Tekrar başamı dönmeliyiz 50 den yoksa 250 den sonra artırarak mı dewam ediliyor?

Tşk ederim ilgin için . Senin için çok üzüldüm rabbim kolaylık ve sabır versin inşallah. Sormak istediğim bi ay lık squat bitince napcaz? Tekrar başamı dönmeliyiz 50 den yoksa 250 den sonra artırarak mı dewam ediliyor?

Günlük 100 ile devam ediyordum ben, türünü değiştirip sumo squat vs yapabilirsiniz.

Kızlar bir müjdem vaaarrrrr. :anneadayı:Hepinizi teyze yapacağım inş.
Sabah test yaptım sonra doktora gittim. 4 haftalık hamileymişim.
Kalp atışlarını duyduktan sonra doktor da izin verirse hamilelik platesi yapmayı düşünüyorum.

Kızlar bir müjdem vaaarrrrr. :anneadayı:Hepinizi teyze yapacağım inş.
Sabah test yaptım sonra doktora gittim. 4 haftalık hamileymişim.
Kalp atışlarını duyduktan sonra doktor da izin verirse hamilelik platesi yapmayı düşünüyorum.
Luneeemm:nazar::KK200: çok mutlu oldum ve duygulandim bitanem sen çok iyi bir anne olacaksin eminim :KK200::nazar: hayırlısıyla sağlıkli sıhhatli alin kucağiniza inşallah:KK46::nazar: anali babali büyüsün hayirli evlat olsun:nazar::KK68::KK68: bende Allah kismet ederse ikinci hamileliğimde hamile pilatesi yapmak istiyorum :KK28: doğumu ćok kolaylaştırıyormuş:KK28:

Luneeemm:nazar::KK200: çok mutlu oldum ve duygulandim bitanem sen çok iyi bir anne olacaksin eminim :KK200::nazar: hayırlısıyla sağlıkli sıhhatli alin kucağiniza inşallah:KK46::nazar: anali babali büyüsün hayirli evlat olsun:nazar::KK68::KK68: bende Allah kismet ederse ikinci hamileliğimde hamile pilatesi yapmak istiyorum :KK28: doğumu ćok kolaylaştırıyormuş:KK28:
Amiiiinnnn canımmm umarım hayırlı bir şekilde kucağıma da alırım.
Şaşkın ördek gibi geziyorum öğleden beri
Önce test yaptım sonra da kan testi. Ayy geçmedi zaman sonucu öğrenene kadar.

Amiiiinnnn canımmm umarım hayırlı bir şekilde kucağıma da alırım.
Şaşkın ördek gibi geziyorum öğleden beri
Önce test yaptım sonra da kan testi. Ayy geçmedi zaman sonucu öğrenene kadar.
Evet yaa insan başta inanamiyor bile ama ilk tekmeleri duyunca bebegim burda diyor :21::anneadayı:en güzel an onun ilk tekmeleri:KK200::KK200::KK200:

Ayy yerim ben onun minik ayaklarını tekmelesin tabii anne ben buradayım, bak ne kadar kuvvetliyim desin.
Merak etme valla öyle bir tekmeliyorlar kii gece uyutmuyorlar:p:p ebrar çok hıçkırırdı karnimdayken en sevdiğim şeydi hıçkırıklarini hissetmek :KK200::KK200::KK200: inşallah hep birlikte yaşicaz senin hamileligini sende bize anlatirsin böyle:KK15:

Merak etme valla öyle bir tekmeliyorlar kii gece uyutmuyorlar:p:p ebrar çok hıçkırırdı karnimdayken en sevdiğim şeydi hıçkırıklarini hissetmek :KK200::KK200::KK200: inşallah hep birlikte yaşicaz senin hamileligini sende bize anlatirsin böyle:KK15:
Ahahahhahahaahhhaa hıçkırık mı? Aaa hiç duymamıştım. Süpermiş.

index.php

:p

Back
X