fitim fitsin fit (squat)

bugün itibariyle başladım bacaklarım titredi resmen ama mayısta düğünüm var güzel popolu bir gelin olmalıyım. :KK53:

3. günümü tamamladım 60 squat ve iki set 20şerden 40 mekik.
yarın dinlenme günüm ama mekik çekmeye ara vermiycm. :cool:

bugün itibariyle başladım bacaklarım titredi resmen ama mayısta düğünüm var güzel popolu bir gelin olmalıyım. :KK53:
Mayısa kadar devam edersen muhteşem olursun.:KK45: Keşke düğünden önce bende bu sporla tanışabilseydim.
3. günümü tamamladım 60 squat ve iki set 20şerden 40 mekik.
yarın dinlenme günüm ama mekik çekmeye ara vermiycm. :cool:
:KK9::KK9::KK9:
Allah hayırlı uğurlu etsin:)
Basen olculeriniz kaç acaba
:KK25::KK25::KK25:

O kadar da büyük değil kızlar yaa, biraz spor istediğinizi verir size.
Canim aslinda ben 97 ydim:) 2 ay squat yaptim:)) belim 73 tu plankla 67 oldum
Squattan sıkıldım ama mecbur biraz daha yapmaliyim
200 e kadar çıktım:P
İşte bu aralar ara verdim ama baslamaliyim

hoşbuldum 1,65 cm boy ve 65 kg yum..masa başı işte çalışıyorum..haliyle hareket yok..bugün bakınırken konunuzu gördüm ve benimde artık başlama zamanımın geldiğini düşündüm..biraz göbek ve kalçaları yok etsem iyi olacak..bunun için neler yapmalıyım beni yönlendirirseniz bugün başlamak istiyorum..evde ebru şallının skinny jeans cd si var onunlamı başlayayım yoksa squatlamı

hoşbuldum 1,65 cm boy ve 65 kg yum..masa başı işte çalışıyorum..haliyle hareket yok..bugün bakınırken konunuzu gördüm ve benimde artık başlama zamanımın geldiğini düşündüm..biraz göbek ve kalçaları yok etsem iyi olacak..bunun için neler yapmalıyım beni yönlendirirseniz bugün başlamak istiyorum..evde ebru şallının skinny jeans cd si var onunlamı başlayayım yoksa squatlamı
Skinny cdsinin ortasında durdur ve squatlarını yap. Vucut tam ısınmış olacağı için daha az ağrın olacaktır

Benimde kalça 95 :KK43:
Bi erimiyo
Maşallah bence gayet iyisiniz
öyle de işte vücutta olan ne varsa hepsi yağ :KK51: zayıf görünüyor olmak tatmin etmiyor beni, çok yumuşak vücudum ve bu beni çok rahatsız ediyor birde tabi squatla değişen kalçalara bakınca içi gidiyor insanın. :KK48:

öyle de işte vücutta olan ne varsa hepsi yağ :KK51: zayıf görünüyor olmak tatmin etmiyor beni, çok yumuşak vücudum ve bu beni çok rahatsız ediyor birde tabi squatla değişen kalçalara bakınca içi gidiyor insanın. :KK48:
Öyle valla:))
Ben gibi 95 kalcali balik etli olaydin ya napardin :KK51:

La Lune bende yaza kadar devam etmek istiyorum bu arada çok güzel bir anne olucağından eminim :KK51: hedef 5kilo almak ve hepimizin hakkı olan sıkı dolgun kalçalar

Back
X