- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
cok tesekkur ederim. siz hamile iken de yürüyüş yapiyorsunuz sanırım. peki hangi hizda yuruyorsunuz? ve ilk donemden beri mi spor yapiyorsunuz? ve faydasini gordunuz mu hamilelikte?Tek seferde yapmak zorunda değilsin canım.
2 set halinde yapabilirsin arada 1 dk falan koyarak. İlk günler zor gittikçe kolay olacak. Koşu gerçekten sıkılaşma yapar. Ama sabırlı olmalısın.
Albüm kayıtlı kullanıcıların hepsine açıktır.ben de bakabilir myim fotograflara? belki gaza gelip başlayabilirim squata
Şu aralar pek hızlı yürüdüğüm söylenemez. 4. Aydan itibaren hep spor yaptım. Yoga da yaptığım için ağrısız ve dinç bir hamilelik geçirdim. Ayrıca kilo alimim da güzel. Muhtemelen doğum sonrası yine başlangıç kiloma dönerim. 10 kilo aldım toplamda.cok tesekkur ederim. siz hamile iken de yürüyüş yapiyorsunuz sanırım. peki hangi hizda yuruyorsunuz? ve ilk donemden beri mi spor yapiyorsunuz? ve faydasini gordunuz mu hamilelikte?
supermis cok sevindim:)Şu aralar pek hızlı yürüdüğüm söylenemez. 4. Aydan itibaren hep spor yaptım. Yoga da yaptığım için ağrısız ve dinç bir hamilelik geçirdim. Ayrıca kilo alimim da güzel. Muhtemelen doğum sonrası yine başlangıç kiloma dönerim. 10 kilo aldım toplamda.
İnşallah canım squat çok zevkli keşke 40 dakkada yürüyüp koşsam daha süper olucak kilo veremiyorummmmuhakkak olur sıkılaştırıyor squat, diklestiriyor. 1.ay sonunda görürsünüz etkisinini.
Koşu bandı sıkmıyor mu seni..kaçınco ayarla uürüyosun birde koşmak çok yorucu...en güzel kilo vrrme koşu sanırımKoşu bandında her gün 1 saat koştum yürüdüm bol su içtim. Sürekli apartmanın merdivenlerini kullandım asansöre binmedim. Hareket halinde oldum, bazen bisiklet sürdüm hava iyi olduğunda dışarı çıkıp yürüdüm.
Canim ilk sayfada liste var 50 ile başlayıp 5 er artıyor. 3 gün squat 1 gün de dinlenme.La Lune merhaba biraz kilo vermeye başladım leslie yapıyorum ve squat eklemek istiyorum bana yardımcı olurmusun kaç ile başlamaliyim? Squat uzmanı
Sabahları limonlu su iç kahvaltıdan 1 saat önce.Kilo veremiyorummmmm aylarfır 64 kiloda nasıl olurum yaa çıldırcam....
Şok diyet yapmak istrmiuorum kass kaybı yaşarım diye
Sanırım diyetisyene gitmem gerekicek
Allahım bi 56 olsam
Koşsam kolay vrririm ama koşarken nefes nefese kalıyorumkiii
20 tane çok az. İlk sayfada liste var. 50 ile başlayıp 250 ile biten. 1 ayda sonuç için en etkilisi o.Mrb kızlarr bende squat yapıyorum 5 gündür ama günlük 20 tane yapıyorum diğer egzersizlerle birlikte 54 kg yum suan siz günlük nekadar yapıyorsunuz esim 1 ay sonra geliyo ve bi aya kadar onun fark edecegi kadar degişmek istiyorum yardım
Canim ilk sayfada liste var 50 ile başlayıp 5 er artıyor. 3 gün squat 1 gün de dinlenme.
Hayır hiç sıkmadı. Severek, isteyerek kullandım. Son ses müzik açarak koşuyordum. İlk 3.0 4.0 ayarlarında ilk 30 dk tempolu yürüyüş 5.0 6.0 ayarında 30 dk koşu. Yorulduğumda 3.0 indirip yürüyerek dinlenirdim.Koşu bandı sıkmıyor mu seni..kaçınco ayarla uürüyosun birde koşmak çok yorucu...en güzel kilo vrrme koşu sanırım
Baktım ama yemedi 5020 tane çok az. İlk sayfada liste var. 50 ile başlayıp 250 ile biten. 1 ayda sonuç için en etkilisi o.
ilk etapta 5 dk yuruyup 1-2 dk koşma seklinde baslayabilirsin. zamanla bu sureyi uzatmalisn. sonraları 5 dk yuruyus 5dk-10dk kosu şeklinde artacak. hizli yuruyus hafif tempolu kosudan inanki daha cok yoruyor. ben yillardir hafif tempoda kosuyordum bu sene 4-5 aydir degistirdim.3 dk yürüyüş 3 dk cok hizli koşu. nabzi degistirince daha hizli kilo veriyormussun ve gercekten de oyle oldu. ama bu daha cok yoruyor bu arada.Kilo veremiyorummmmm aylarfır 64 kiloda nasıl olurum yaa çıldırcam....
Şok diyet yapmak istrmiuorum kass kaybı yaşarım diye
Sanırım diyetisyene gitmem gerekicek
Allahım bi 56 olsam
Koşsam kolay vrririm ama koşarken nefes nefese kalıyorumkiii
Dediğin interval koşu,mabzı harekete grçirmek kilo verdirir diye biliyorum başlim bende bakalımilk etapta 5 dk yuruyup 1-2 dk koşma seklinde baslayabilirsin. zamanla bu sureyi uzatmalisn. sonraları 5 dk yuruyus 5dk-10dk kosu şeklinde artacak. hizli yuruyus hafif tempolu kosudan inanki daha cok yoruyor. ben yillardir hafif tempoda kosuyordum bu sene 4-5 aydir degistirdim.3 dk yürüyüş 3 dk cok hizli koşu. nabzi degistirince daha hizli kilo veriyormussun ve gercekten de oyle oldu. ama bu daha cok yoruyor bu arada.
Yani 1 saat toplam....süpper bide ben yapabilsem inşallah bugün başlıycamHayır hiç sıkmadı. Severek, isteyerek kullandım. Son ses müzik açarak koşuyordum. İlk 3.0 4.0 ayarlarında ilk 30 dk tempolu yürüyüş 5.0 6.0 ayarında 30 dk koşu. Yorulduğumda 3.0 indirip yürüyerek dinlenirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?