• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

Ayyy dövmeni yesinlerrr:KK68: gayet güzel fizigin tatlmm popisde iyi bence:p sanki göbiş az daha sikilasabilir:KK53: (benimki o kadar sıkı degil yaaa kıskandiiiiimmm:KK53:)
Nişanlım sevmiyor yoksa baklavam bile vardı ki.:) beslenme ve dediğim gibi tuvalet alışkanlığı ile göbek gidiyor. Onu kazanmak önemli. Bacak kalın benim de :(

Nişanlım sevmiyor yoksa baklavam bile vardı ki.:) beslenme ve dediğim gibi tuvalet alışkanlığı ile göbek gidiyor. Onu kazanmak önemli. Bacak kalın benim de :KK43:

Bana kalin gelmedi iyi bence canim bacaklarin :21: benim karnim cok sarkik dogumdan ve kilo verdikten sonra kötü durumda insallah toparlanir:KK75:

Bana kalin gelmedi iyi bence canim bacaklarin :21: benim karnim cok sarkik dogumdan ve kilo verdikten sonra kötü durumda insallah toparlanir:KK75:
Doğumdan normal ama salma kendini mekik çekerken streç bağla ben yağ surup streç bağlayıp mekik çekiyordum o bölge sıcak olsun. Bişeylerde bağla iş yaparken evdeyken sıkı olsun

yatmadan once yapıcam sporumu..ben birde kantaron yagı aldım onunla bacaklara masaj yapcam selulıt falan gidiyomus oyle:KK53:

Annem de kantaron yağı hastası başı ağrısa başına, mıçı ağrısa mıçına sürüyor. :21::KK57:İşe yararsa bende alayım. Selülit kremim bitti neredeyse.
ne bilim kuzum öyle diyorlar kaslandı gibi ya ben fit ama ince isterim ust bacak özellikle . acaba ağırlıkla mı çalıştım iç dış bacak çalıştıran iki aletle çalıştım ağırlığı artırdım azaltayım en iyisi

Ağırlığı azalt canım, thigh master diye bir alet var inceltmek istersen de o etkili. Sln71 uzmanı o işin. Ben popo departmanındayım.:KK70:

Regl oldum kızlar erken oldu biraz ama iyi ki oldum yani göbeğimdeki şişlij gitti karnım çıkınca kötü oluyordum gitmiyor diye :) ben bugün sadece leslie 3 mil yaptım.artık karar verdim leslie, pilates ve bacak videosu içinde squat var bunları yapıcam çok olunca sıkılıyorum sonra. Ben yatıyorum malum karın ağrısı yüzşnden :KK43: size iyi geceler kızlarr. Öpüldünüzz

Topicte yarıdan fazlamız regliz.:KK50: Yaşasın sıcak su torbası.:63:

selam kızlar bugun üçgende tatil günüm ama yaptım çünkü 20 dk yaptığım kardiyop videosunda vardı 1 dk üçgen 1 dk squatlı zıplama falan yaptımsayılır yani yine :KK68:
artı 3 mil leslie ve 10 dk streching videosu ay çok rahatladım spor yapınca:KK70:

selam kızlar bugun üçgende tatil günüm ama yaptım çünkü 20 dk yaptığım kardiyop videosunda vardı 1 dk üçgen 1 dk squatlı zıplama falan yaptımsayılır yani yine :KK68:
artı 3 mil leslie ve 10 dk streching videosu ay çok rahatladım spor yapınca:KK70:
:KK9::KK9::KK9: Harikasın. Kocaman bir :KK15: hakettin.

bende istiyorum:KK12:
yag-yakici.jpg

Back
X