- 28 Şubat 2012
- 12.346
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.713
- 598
Yarım saat sonra alsan daha ideal olur tatlım.10 15 dakika sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarım saat sonra alsan daha ideal olur tatlım.10 15 dakika sonra
Ay canım ya güldürdün beni hepsini sırayla yaptım ve çok şükür hayattayımOofff bune yaaahepsini bi anda mi yaptin
yasiyomusun halaaa
![]()
Maşallah sana Bana diyorsun ama sende çok yapıyorsun canım. Şu thigh master inş işe yarar çok sert sen nasıl yapıyorsunBenden de gelsin bildirimmm
Leslie 1 mil 15 dk
twist shape stepper 20 dk( 1er kiloluk ağrlıklarla )
squat dinlenme günüm ama yinede 100 squat
50 selülit ssavar hareketi
50 üçgen
500 thigh master aletiyle bacak çalışma
15 yarım şınav
8 dklk karın videosu
Tamam canım benim çok sağolYarım saat sonra alsan daha ideal olur tatlım.Hem vitamin almış oluyorsun bence çok harika.
![]()
Diyene bak hele. 500 hareket yapıyorsun thigh masterla.![]()
Wuhhhuuuuu.Ama dinlenme gününse dinlen tatlım bu şekilde spora karşı direncin artar etkisi azalır. biraz yapmayacaksın ki şok olsun vücudun daha fazla enerji harcasın.
M
Maşallah sana Bana diyorsun ama sende çok yapıyorsun canım. Şu thigh master inş işe yarar çok sert sen nasıl yapıyorsun
Maşallah
Düzenli ve azimli olursak neden hayal olsun yapanlardan ne eksiğimiz varBöyle bir popis hayal miiiiiiiiiii![]()
Düzenli ve azimli olursak neden hayal olsun yapanlardan ne eksiğimiz var![]()
10 dk ısınma
Yaklaşık yarım saat pilates (karın çalışması genellikle)
100 squat
5 dk soğuma..
Kızlar foto ekleyeceğim göbüş için ama albümü isme özel yapacağım, görmek isteyenin adını ekleyebilirim.
Bende bendeKızlar foto ekleyeceğim göbüş için ama albümü isme özel yapacağım, görmek isteyenin adını ekleyebilirim.
Ben ben beeennnnn![]()
Bende bende