fitim fitsin fit (squat)

tamam o zaman bende bugün başlıyayım :)
inşallah kısa zamanda sonuç alırım çok sabırsızım :) normalde de yapmaya çalışıyorum ama etrafımda yapan olmayınca sıkılıp bırakıyorum :) burada kendimi motive ederim hem sizin yazdıklarınızı görünce :)
bız burda kendı kendımızı oyle motıve edıyoruz kı buraya takıla takıla gorursun zaten:KK50:

selam kızlar bende katılabilir miyim aranıza :)
kilomdan memnunum ama selülit ve popo sorunum var .. belki sizi böyle yaparken görürsem bende düzenli spor yapabilirimm :)
Merhaba hoşgeldin:KK49:. Her gün bildirim veriyoruz. Daha iyi bir şekilde motive olmamızı sağlıyor. Spor programında neler var?

Allah sabır versin o zaman. İspirliler için ne derler bilirsin.:KK66:

Birden koşup hemen yorulma tatlım. Şimdilik bu tempo çok iyi. 2 hafta sonra başka egzersizler de ekleriz.:KK49::KK49:

Topic sahibinin işi var acaba ondan mı?:KK76:

wae9TLnx8koVsz7Cb6l54Q

En soldaki sln71:KK70:
ahahahaha cerrahi güzelleri
yok anam yok bu kadar olmasa da olur pantolona sıgamayız ahahah:KK53::KK53::KK53:

hoşbuldukkk :)
21 yaşındayım, kilom 47, boyum 1.62
55ten 47ye düştüm 6 ay içinde bu yüzden vücudumun sıkılaşmaya ihtiyacı var :)
evet inceledim biraz yapıyordum zaten squat ama buradaki programa uymak istiyorum ..
bide benim trambolinim var egzersiz hareketleri yapıp bide yanında trambolinde zıplama hareketleri yapsam diyorum :)
Trambolin on numara bir egzersiz.:KK49: Tüm vücudu çalıştırıyor ayrıca eğlenceli. Neler yaptıysan bildirim verebilir ve aramıza katılabilirsin.:KK49:

Merhaba hoşgeldin:KK49:. Her gün bildirim veriyoruz. Daha iyi bir şekilde motive olmamızı sağlıyor. Spor programında neler var?
hoşbulduk :)
ilk sayfada yayınladığınız squatı yapıcam.
yanında da 6 tane egzersiz programım vardı çok eskiden uyguladığım onları yapmayı düşünüyorum ve trambolinde power jump yapıcam :)

Back
X