fitim fitsin fit (squat)

Dediğim gibi dolgun bir kalçaya ve ince bele sahip aklıma ilk bu isimler geldi , senin bir idolün varsa şayet şu bedene sahip olmak istiyorum dediğin memnun olurum görmekten , victorias secret modellerine bakayım dedim resim eklemek için lakin abartı derecede zayıf buldum kemiklerini sayıyordum neredeyse benim hoşuma gitmedi
Resim ekleyemiyorum

benim gibi bu pantolona girmek isteyen kaç kişi var?????

Eklentiler

• pantolon.webp
    pantolon.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 162
tatlibikiz sana hayırlı yolculuklar canım. arkadaşlar giymek istedikleriniz resimleri gönderebilirsiniz. :anneadayı::anneadayı:ben bu şekilde neden zayıflamam gerektiğini daha iyi anlıyorum. hem diyet hem spor sonra gelsin SKINNY PANTOLON:KK9::KK73::KK73::KK73:

ben önceki ve yeni halime baktıgımda gercekten degişiklik cok belli oluyor o yuzden squatı iki gunde birde olsa mutlaka yapın derim :KK49:

Bildirim zamanı. Göbek basen bacak çalışıldı 55 squat 20 de sumo squatı yaptım hadi hayırlısı.

Kızlar bende leslie 5 mile yaptım öldüm bittim ya aslında bugün cardioda var ama cumaya kadar cardio yapamıcam cuma sınavım var ona çalışcam kendimi çok yormayayım dedim diğer hareketlere devam :)

Kızlar bende leslie 5 mile yaptım öldüm bittim ya aslında bugün cardioda var ama cumaya kadar cardio yapamıcam cuma sınavım var ona çalışcam kendimi çok yormayayım dedim diğer hareketlere devam :)

Cok iyi canm zaten devamlilik önemli her gün düzenli yapta az olsun ;)

Back
X