fitim fitsin fit (squat)

Nefesini dogru kullaniyor musun acaba canim
bilmem ki tıkanıyorum şöyle ciğerlerim havayla dolsun istiyorum olmuyor

Her yerim ağrıyor iş yerinde zor yuruyordum hele merdiven inmesi yok mu feci bişey.ama güzel kaslarımı hissediyordum.benim goguslerimde de ağrı var acaba onlarads etki ediyor mudur kuculsunler istiyorum .
3-4 güne geçecek ağrılar

Yilmak yok hepimiz fistik gibi hatunlar olucaz :)
Giydigimiz her jean uzerimize oturucak kucuk bedenler :KK66:
Taytlarin ustune giymek yerine kisa bluzlar giyebilcez :)
Yazin bir yerimizi saklamak zorunda kalmiycaz :)
ohh ohh konuş spor yapasım yok ama gidiyim su içeyim bari

Merhaba bende yeni katildim gruba. 1 ay önce sezeryan la doğum yaptım.. 55 kg den 80 kg oldum suan 70 kgyim. Kalcalarim bacaklarim popom hep catladi :( fizigimin anasını gobdikledim resmen..

Merhaba bende yeni katildim gruba. 1 ay önce sezeryan la doğum yaptım.. 55 kg den 80 kg oldum suan 70 kgyim. Kalcalarim bacaklarim popom hep catladi :KK43: fizigimin anasını gobdikledim resmen..
selam hoş geldin..doğum bitiriyor resmen olayı bende oyle olmuştum ortalama olarak iyi sayılırım ama sıkılaşmak zor oluyor doğumdan sonra ama sporla olmayacak şey yok...

Mrb bende evde kendi kendine squat ile popo dikleştirmeye çalışan biriyim 168 boyum 55 kilom.
Zayıflayınca popo meme iyice küçüldü merak ettiğim squat yapmaya düzenli devam edersek popoya gerçekten etki ediyor mu? Yorumların hepsini okuyamadım kaç squatla başladınız günlük ne kadar arttırıyorsunuz ve sadece squat mı? Sıkı ve dik bir popo istiyoruuuummm

Back
X