- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Fake konusunu da ben yeni keafettim supermis orasi daPro olayımda gelıyım dermısımCesur hatunlar tebrık ederım valla hepsını nasıl kesfetmemısım bılmem fakelern bazı konularıda tasınıyo ya onlarda komık cok sey ogrenııcıım ordan
Bende gece kesfettım oda cok eglencelıFake konusunu da ben yeni keafettim supermis orasi da
Yarismada alirsin belki kizzBende gece kesfettım oda cok eglencelı: Ben kartı odıyımde proluk alıyım barı artık olmuyo byle herkes kırmızı renksız kaldım renklenıyım artık
Bot mont meselesini miŞimdi okudum senın fakedekı mesajını allah canını almasın senın:Sözde depresyondaydım oyyy cok guldm valla bu gece ben
Canan canyakmaz miydi neydi hahahaEvetNorvede az degıl heaa
Hayrıye falan bısıler yazmısCanan canyakmaz miydi neydi hahaha
Canım ilk sayfalarda vardı oradan bakabilirsin. Bir arkadaş çok rica ettiği için derlemiştim.
İlk sayfada nasıl yapılacağı ile ilgili video falan var. Isınma-soğuma yapıyor musun?
günaydınnnHey.. Uyuyakalmışım , epey açım. Siparişler eve uulaşmadan evvel spor yapmak istiyorum bana şans dileyin.. Ve bir de göbeğime .. Çünkü artık kendi bayrağı falan var o derece
Tikilik olsun maksat canım. Bende sevdim klibi. Günaydın bu arada.kızlar klibi çok sevdim
kız çok cekici ve seksi değil mi sizcee
ama adı neden 'ayshe' onu anlamadım
günaydın bitanemTikilik olsun maksat canım. Bende sevdim klibi. Günaydın bu arada.
günaydın bıtanem:)Günaydın prensesler.. :)
Benimki nefret ediyor tam anlamıyla, çeyize bir şey aldım diyorum mesela yatak örtüsü, lütfen pembe deme diyor. Mutfağa şunu aldım diyorum yine pembe aldım deme diyorÇamaşırda da siyah ve kırmızı sever Ben de kırmızı sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?