fitim fitsin fit (squat)

Pro olayımda gelıyım dermısım Cesur hatunlar tebrık ederım valla hepsını nasıl kesfetmemısım bılmem fakelern bazı konularıda tasınıyo ya onlarda komık cok sey ogrenııcıım ordan
Fake konusunu da ben yeni keafettim supermis orasi da

Şimdi okudum senın fakedekı mesajını allah canını almasın senın: Sözde depresyondaydım oyyy cok guldm valla bu gece ben

Hey.. Uyuyakalmışım , epey açım. Siparişler eve uulaşmadan evvel spor yapmak istiyorum bana şans dileyin.. Ve bir de göbeğime .. Çünkü artık kendi bayrağı falan var o derece

Canım ilk sayfalarda vardı oradan bakabilirsin. Bir arkadaş çok rica ettiği için derlemiştim.

İlk sayfada nasıl yapılacağı ile ilgili video falan var. Isınma-soğuma yapıyor musun?

henüz günde sadece 50 squat yapıyorum ama öncesinde açıkçası ısınma falan yapmıyorum ama mesela hiç hareketsiz iken başlamıyorum yani temizlikten sonra ya da akşam eve döndüğümde (dışarı çıktığımda hiç yürümesem 45 dk yürüyorum)
şuanlık bir sıkıntı olmadı. daha 3 gün oldu o ayrı
ilgin için teşekkürler

Hey.. Uyuyakalmışım , epey açım. Siparişler eve uulaşmadan evvel spor yapmak istiyorum bana şans dileyin.. Ve bir de göbeğime .. Çünkü artık kendi bayrağı falan var o derece
günaydınnn
neler yapıyorsun göbüşü eritmek içinn

günaydın fıstıklarımmmm
stajı ektim ohhh beeeeee

kızlar klibi çok sevdim
kız çok cekici ve seksi değil mi sizcee
ama adı neden 'ayshe' onu anlamadım

ama tikka senin çeyizler çok cici çok pembe ama erkeğe göre haklı çocuk elinde cupcake li çatalla bişi yiyor onu hayal ediyor heralde
bence sen biraz da sade seylerden de al çeyize :) her ihtimala karşın

karnım heryanım ağrıyor regl oldum dün ama şiddetli günü ağrısı yine işte yakaladı ya hep öyle oluyor :S

günaydın güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…