fitim fitsin fit (squat)

aynen devam et canım zaten bir anda olmuyor malesef. biraz sabret istediğin bacak inceliğine ulaşacaksın :KK66:
başlayıp bırakmak zaten kötü oluyor bacağın esnekliğiyle oynuyoruz her gün az da olsa mutlaka yapmalıyız sporu :)
Evet malesefki bir anda olmuyor bende sabırsızım biraz her gün yapıyorum biraz incelsin diyorum ama 2 hafta oldu 2 haftada hiç gider mi bu bacaklar :) bu sefer sabrediyorum güzel sonuçlar görücem inanıyorum

Evet malesefki bir anda olmuyor bende sabırsızım biraz her gün yapıyorum biraz incelsin diyorum ama 2 hafta oldu 2 haftada hiç gider mi bu bacaklar :) bu sefer sabrediyorum güzel sonuçlar görücem inanıyorum
ölçülerini mutlaka al canım sürekli kontrol et :) mutlaka bir incelme olduğunu farkedeceksin. ben de çok sabırsızım ama dayanıcaz artık yapcak bir şey yok :)

bugün dinlenme günümdü ama 50 squat, 8 egzersiz 100'er tane yaptım :)
eğer yapabilirsem gece 10 dkda trambolin yapıcam inş. :KK76:

kızlar bugün sporumun 8. günüydü ilk aldığım bacak ölçülerim üst bacak:52 alt bacak:33 tü.
şimdi ölçtüm üst bacak:51 alt bacak:32 olmuşş :KK53:

kızlar bugün sporumun 8. günüydü ilk aldığım bacak ölçülerim üst bacak:52 alt bacak:33 tü.
şimdi ölçtüm üst bacak:51 alt bacak:32 olmuşş :KK53:
tebrikler canım ama kasların sıcakken,yani egzersiz sonrası ölçme
soğukken,sabah kalktığında ölçülerini al

günde kaç kere leslie videosunu yapmıştın acaba. benimde bacaklarım kalın leslie videosunu yapıyorumda biraz sıkıla sıkıla inceldiğini duyunca heveslendim :-)

Gunde 1 kere Leslie Sansone 3 miles yapmistim (agirliklarla yapilan video) tam 15 gun boyunca ama bir iki kere farkli videosunuda yapmistim, hemen ardindan 10 dk mekik videosu.
Devam ediyorum tabi gene :KK49:

Back
X