- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.431
- 168
yarısma topiginde goremedim kızBuradym ttlmm
Noldukii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarısma topiginde goremedim kızBuradym ttlmm
Noldukii
Bi halsizlik bi uyuşukluk var üstümde bu aralar garfield gibiyim aynıFotograf mi atalim illa buraya![]()
Yqzdim simdiyarısma topiginde goremedim kız
Havalar bozuk ondanmi ki acabaBi halsizlik bi uyuşukluk var üstümde bu aralar garfield gibiyim aynı![]()
aynen ya bende oyleyimBi halsizlik bi uyuşukluk var üstümde bu aralar garfield gibiyim aynı![]()
sürekli uyumak istiyorumaynen ya bende oyleyim
Valla bilmiyorum olabilir aslında o daHavalar bozuk ondanmi ki acaba
bıraksalar bende kalkmam valla ama okdr uyumaktan utanıyomsürekli uyumak istiyorum![]()
Valla iş olmasa heralde yorgan döşek yatardım deli gibibıraksalar bende kalkmam valla ama okdr uyumaktan utanıyom![]()
Evet malesefki bir anda olmuyor bende sabırsızım biraz her gün yapıyorum biraz incelsin diyorum ama 2 hafta oldu 2 haftada hiç gider mi bu bacaklar :) bu sefer sabrediyorum güzel sonuçlar görücem inanıyorumaynen devam et canım zaten bir anda olmuyor malesef. biraz sabret istediğin bacak inceliğine ulaşacaksın
başlayıp bırakmak zaten kötü oluyor bacağın esnekliğiyle oynuyoruz her gün az da olsa mutlaka yapmalıyız sporu :)
ölçülerini mutlaka al canım sürekli kontrol et :) mutlaka bir incelme olduğunu farkedeceksin. ben de çok sabırsızım ama dayanıcaz artık yapcak bir şey yok :)Evet malesefki bir anda olmuyor bende sabırsızım biraz her gün yapıyorum biraz incelsin diyorum ama 2 hafta oldu 2 haftada hiç gider mi bu bacaklar :) bu sefer sabrediyorum güzel sonuçlar görücem inanıyorum
Supersin tatlimbugün dinlenme günümdü ama 50 squat, 8 egzersiz 100'er tane yaptım :)
eğer yapabilirsem gece 10 dkda trambolin yapıcam inş.![]()
saol bebeğimSupersin tatlim![]()
tebrikler canım ama kasların sıcakken,yani egzersiz sonrası ölçmekızlar bugün sporumun 8. günüydü ilk aldığım bacak ölçülerim üst bacak:52 alt bacak:33 tü.
şimdi ölçtüm üst bacak:51 alt bacak:32 olmuşş![]()
tamam canım teşekkür ederim :)tebrikler canım ama kasların sıcakken,yani egzersiz sonrası ölçme
soğukken,sabah kalktığında ölçülerini al
Gayet iyi gidiyosun bitanemkızlar bugün sporumun 8. günüydü ilk aldığım bacak ölçülerim üst bacak:52 alt bacak:33 tü.
şimdi ölçtüm üst bacak:51 alt bacak:32 olmuşş![]()
bu şekilde devam edicem inşallah :) sağol bebeğimmGayet iyi gidiyosun bitanem![]()
günde kaç kere leslie videosunu yapmıştın acaba. benimde bacaklarım kalın leslie videosunu yapıyorumda biraz sıkıla sıkıla inceldiğini duyunca heveslendim![]()