fitim fitsin fit (squat)

benimde çok sancım başladı mahvediyo beni ağrı kesici alcam galiba ama hangisini kullanıyosun sen hangisi keser ağrıyı benim pek bilgim yok bu konuda :KK43:
canım majezık 200 mg var bende onu kullandım 40 dk oldu atalı azcık gectı bir saate gecırıyor hemen
çenemim o ameliyat agrısını bıle bir saatte gecırmıstı
ama evde parol varsa onu da içebilirsin

Kızlar benim eşim 6 yasndan 20 yasina kadar boks yapmis ve squat hep varms programlarinda adamda bi popo var kac senedir kilo aldiii verdiii hala daş gibi ve yuvarlak dik :KK11:benimkide öyle olmaliiiiii:KK49:
erkeklerde yağ oranı daha dusuk oldugu ıcın ne guzel yaptıkları kas da gıtmıyor yaa
pekı bıraktıgı halde mı hala kas seklınde ? yoksa yıllardır devam edıyor mu

Benimde cok sancili geciyor adetim ve 9 gun suruyor ama ben hic agri kesici icmedim reglim boyunca bol bol su icerim o beni rahatlatir hep

erkeklerde yağ oranı daha dusuk oldugu ıcın ne guzel yaptıkları kas da gıtmıyor yaa
pekı bıraktıgı halde mı hala kas seklınde ? yoksa yıllardır devam edıyor mu

Yok canm askere gittogonde birakmiş boksu ve bidahada hiç spor yapmadi bi ara baya kilo aldi ve 10 kilo verdi hala tas gibi kasli simdi 30 yasinda

Yok canm askere gittogonde birakmiş boksu ve bidahada hiç spor yapmadi bi ara baya kilo aldi ve 10 kilo verdi hala tas gibi kasli simdi 30 yasinda
helal olsun vallahı
bız sporu bıraksak hemen yağ oluruz erkekler sanslı bu yuzden

Back
X