- 11 Kasım 2014
- 582
- 2.460
- 63
Hosgeldinnn:)
tabiki katilabilirsinn
Spor gecmisin var mi:)
Boy yas kilo isim nedir acaba :)
spor geçmişim şu şekilde var bi hevesle başla ama sıkılıp bırak

boy 1.67 kilo 54 isim Nur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldinnn:)
tabiki katilabilirsinn
Spor gecmisin var mi:)
Boy yas kilo isim nedir acaba :)
Boy kilo yaş almis miydik sendentamam :)
Aslimda kilon iyiymis fistik, sende sadece skilasmak isteyenlerden misinspor geçmişim şu şekilde var bi hevesle başla ama sıkılıp bırak
boy 1.67 kilo 54 isim Nur![]()
Aslimda kilon iyiymis fistik, sende sadece skilasmak isteyenlerden misin![]()
Cok sag ol bitanem:)boyum kilom iyi ama basenlerim var
seni zaman zaman takip ediyorum maşallah çok tatlısın![]()
Cok sag ol bitanem:)
Sayfalarimizi okudun mu?,; bi cok basen hareketi var.. Ve popi kaldiricilar![]()
Muhabbet bol bizdeeehepsini olmasa da okudum canım ne çok konuşmuşsunuz öyleee![]()
Muhabbet bol bizdeee
Sizlerle daha da şenlenicek topigimiz![]()
tek sorunum su icmemek doktor vucudunun ihtiyaci olsa icersin zorlama kendini dedi
Bende hic icmiyorum su ya , haftada bir bardak ancak ..tek sorunum su icmemek doktor vucudunun ihtiyaci olsa icersin zorlama kendini dedi
Misafirler +spor yormustur senimerhabaa kızlarr bugün buraya yazamadım hiç sporda yapamadım misafirler vardı. gittiler bende hemen spora başladım :) leslie 5 mile 30 day butt lıft programının 5.gününü yaptım 2 video iç bacak hareketlerim kaldı sadece öldüm bittim ya
Bende unutuyorum bazen canm aksam susamaya bi basliyorum yatana kadartek sorunum su icmemek doktor vucudunun ihtiyaci olsa icersin zorlama kendini dedi
Bende hic icmiyorum su ya , haftada bir bardak ancak ..tek sorunum su icmemek doktor vucudunun ihtiyaci olsa icersin zorlama kendini dedi
ben pet şişeye dolduruyorum 1.5 litrelik ancak oyle zorakiBende unutuyorum bazen canm aksam susamaya bi basliyorum yatana kadar![]()
evet canım birde misafirlerim arasında 2 küçük vardı onlarla da uğraştım yoruldum :) evet şimdi hemen yapıyorum iyi ki getirdin aklıma yeşilçayı oh mis olacak :)Misafirler +spor yormustur seniyesil cayini demle uzat ayaklarini dinlen ohhh tabi once iç bacak hareketleri
![]()
Haftada bir bardak miBende hic icmiyorum su ya , haftada bir bardak ancak ..
ayy hayır :) 1,54 boyundayım 63 kiloyum 20 yaşındayım :)Boy kilo yaş almis miydik senden![]()
haftada bir bardakmı ciddimisinBende hic icmiyorum su ya , haftada bir bardak ancak ..