- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Vicdanin rahaat bi sekilde uyuyabilirsin bu geceevet canım birde misafirlerim arasında 2 küçük vardı onlarla da uğraştım yoruldum :) evet şimdi hemen yapıyorum iyi ki getirdin aklıma yeşilçayı oh mis olacak :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vicdanin rahaat bi sekilde uyuyabilirsin bu geceevet canım birde misafirlerim arasında 2 küçük vardı onlarla da uğraştım yoruldum :) evet şimdi hemen yapıyorum iyi ki getirdin aklıma yeşilçayı oh mis olacak :)
aynen bende oyle yapıyorum ama nolucak boyle ya zoraki içmek iyi gelirmi vucuda acababende çok zor su içiyorum ama yanıma küçük pet şişe alınca canım sürekli içmek istiyor tavsiye ederim![]()
Bende 20yasindayim adim ezgi :)ayy hayır :) 1,54 boyundayım 63 kiloyum 20 yaşındayım :)
aynen bende oyle yapıyorum ama nolucak boyle ya zoraki içmek iyi gelirmi vucuda acaba
canım sürekli gitmiyor ama genel anlamda kendime sahip çıkabildiğimce dikkat ediyorum hatta ara sıra abur cubur orucuna giriyorum :)Bende 20yasindayim adim ezgi :)
Peki diyet yapiyor musun canm
Evet ya hic icemiyorum suHaftada bir bardak mi![]()
Ciddiyim malesefhaftada bir bardakmı ciddimisin
Ciddiyim malesefsu haricinde her seyi icerim su ihtiyacimi oyle karsilarim genelde ama suya gelince icemiyorumm
aslında sıkılasmak icin icmek lazım selulit dusmanı suCiddiyim malesefsu haricinde her seyi icerim su ihtiyacimi oyle karsilarim genelde ama suya gelince icemiyorumm
Zorluyorum kendimi ama midem bulaniyor su icerken oyle sacma biseyama suyun yeri başkadır az değil mi haftada bir bardak
![]()
Evet cok dogru ama icmeye calistikcada midem bulaniyor ..aslında sıkılasmak icin icmek lazım selulit dusmanı su
Evet canım şuan yeşilçayımı içiyorum oh mis buyrun sizlerde gelin kızlarr :)Vicdanin rahaat bi sekilde uyuyabilirsin bu gece![]()
Evet canım şuan yeşilçayımı içiyorum oh mis buyrun sizlerde gelin kızlarr :)
Canım ben lipton limonlu ve melisalı yeşilçay aldım tadı çok güzel.doğadsn büyülü bohçanında var ama onu bulamadım butdan bir arkadaş söylemişti sende dene bir istersen hiç yeşilçay gibi değilben yeşil çay içemiyorum kına gibi geliyor kokusu napsam içebilirim![]()
Canım ben lipton limonlu ve melisalı yeşilçay aldım tadı çok güzel.doğadsn büyülü bohçanında var ama onu bulamadım butdan bir arkadaş söylemişti sende dene bir istersen hiç yeşilçay gibi değil
Abur cubur selulitlerin yaglarin baş nedenicanım sürekli gitmiyor ama genel anlamda kendime sahip çıkabildiğimce dikkat ediyorum hatta ara sıra abur cubur orucuna giriyorum :)
İyi geceler tatlimmYatmadan önce 50 mekikte çekildi ben artık uykuya gidiyorum kızlar iyi gecelerrrr
kola icerdim bıraktım artık cips falanda yemiyom pek ama cikolata dedinmi dayanamıyomAbur cubur selulitlerin yaglarin baş nedeni![]()