fitim fitsin fit (squat)

Yeme kuzum ne geregi var o an tadi guzel geliyor sonra kac kalori harcamamiz gerekiyo biliuor musu . herhangi bi abur cubur aldiginda ustundeki kalorisine bak :KK66:
canım bakıyorum da o anda pek işlemiyor işte sonradan düşüyor sızısı :)
Supersinng, post: 39131115, member: 304143"]canım istedi yaaa :) bugünde profiterol aldım hepsini yesem yetmezdi ama arkadaşım çok sever ona hediye ettim sadece 1 tane yedim içinden :)
Supersinnn:KK66:)
Bende kucuk bi ekler yedim :)))[/QUOTE]
afiyet olsun :)
bana erkek arkadasım yatarken yeme demişti oda sporcuona dikkat ediyorum ben genelde gun icinde yiyorum
evet canım bende yatarken yemiyorum :)

Screenshot_2015-01-29-00-06-12-1.webp
Screenshot_2015-01-29-00-06-21-1.webp
Screenshot_2015-01-29-00-07-03-1.webp

[QUOTE="seng, post: 39131518, member: 304farjerçekten de demoralize ediyormuuş :KK43:[/QUOTE]
Etmesinn
Biz niye boyle olmayalim?
Onlar farkli bi dunyadan gelmedi ya:)
Ayni cinsi paylasiyoruz :)

Selamlar kızlaarrr :KK54: yemekten sonra önce annemler ordan da kvdemlere gectik yeni geldim eve sizlerw bi bakiim dedim :KK66: sporlaarrr yapilms oohh misss:KK50:yesil caylarda demlenmisss:KK50: bu arada bisey dicem benim pantolonlar bollasti ama kac beden giydiģimi bilmiyordum şuan giydiklerim 32 nin daraltlmiş hali annemlere gittiğimde kardeşimin 28 beden pantalonunu denedim tam oldu ve en önemlisi bacaklarım düzgün durdu:KK28:sevindirik oldum :KK28:

Bende bugun 27beden aldim kuzum:)
Oteki topikteki gibi kargaşa olmasinda sana nasil olur o beden diye :KK66:
Kızlar sadece buraya yazıp yaptığınız sporla mı inceldiniz.hadi bi el atı verin

günaydınlar ..
amma kaynatmışsınız dün akşam.ben eve gider gitmez jillian level 1 i yaptı. sonra arkadaşlar aradı geliyoruzdiye normalde geç saatte de plates yapmayı düşnüyordum.olmadı dün sadece jillian ve gün içinde wc de yaptığım birkaç egzersiz le geçti.

günaydınlar ..
amma kaynatmışsınız dün akşam.ben eve gider gitmez jillian level 1 i yaptı. sonra arkadaşlar aradı geliyoruzdiye normalde geç saatte de plates yapmayı düşnüyordum.olmadı dün sadece jillian ve gün içinde wc de yaptığım birkaç egzersiz le geçti.

Günaydın canım sporun gayet güzel ;)

Back
X