kuruntumakinesi
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 3 Kasım 2014
- 179
- 62
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sadece buraya yazıp yaptığınız sporla mı inceldiniz.hadi bi el atı verin[/QUOT
Hayir tatlim ben burdan once de spor yapiyordum![]()
E supersin canim bilirim jillianin nasil ter attirdigini :)günaydınlar ..
amma kaynatmışsınız dün akşam.ben eve gider gitmez jillian level 1 i yaptı. sonra arkadaşlar aradı geliyoruzdiye normalde geç saatte de plates yapmayı düşnüyordum.olmadı dün sadece jillian ve gün içinde wc de yaptığım birkaç egzersiz le geçti.
geçmiş olsun canımSol el bilegimi inciltmişim çok aciyo kızlar![]()
geçmiş olsun tatlım dikkat et forma giricez derken sakatlamayalım kendimiziSaolun kızlar jillian yaparken incittim sanirim bugun ağırlıklısiz yapcam jillani bide şınav cekmicem insallah çabuk gecer agri kremi sürüp sardm
Ara mi versen biraz napsan canmSaolun kızlar jillian yaparken incittim sanirim bugun ağırlıklısiz yapcam jillani bide şınav cekmicem insallah çabuk gecer agri kremi sürüp sardm
Ara mi versen biraz napsan canm
popiciklerHer gun yaptigimiz sporu yaziyoruzz onceligimiz squat yapip popiciklerimizi guzellestirmek :))
geçmiş olsun canım kendine fazla yüklenme sen genede.Jillian grubundan kopmak istemiyorum canmm yaa artk el haraketlerini hic yapmicam düzelene kadar![]()
Tabi kizpopicikler![]()
Sen nasil iyi hissediceksen oyle yap bitanemmJillian grubundan kopmak istemiyorum canmm yaa artk el haraketlerini hic yapmicam düzelene kadar![]()
Eveeet tabiki deRica ederim canimbizimle misin burda
![]()
Aaaayyy ne güzel popo keşşkee benim olsa
Aaaayyy ne güzel popo keşşkee benim olsa