fitim fitsin fit (squat)

Kızlar az biraz takip ettim sizi şimdi ay çok heyecanlıyım :) Vallaha resimlerede şöyle bir baktım bende bendeeee onlardan olmak istiyorum . Her neyse ama bazı tabirleri anlamış sayılmam.
Bende bugün başlayayım diyorum özenle azimlede devam ederim inşşallah.
Anladığım kadarıyla önceki hedef bol su ,
Ben şimdi önce ısınma hareketi sonra, ilk gün 55 squart sonrada soğuma hareketi videolarını yapıp uygulayarak başlasam ilk günden yeterlimi.. Başka hareketlerde eklemek lazımmış ama ilk bir hafta böyle yapıyım diyorum olurmu ?

Kızlar az biraz takip ettim sizi şimdi ay çok heyecanlıyım :) Vallaha resimlerede şöyle bir baktım bende bendeeee onlardan olmak istiyorum . Her neyse ama bazı tabirleri anlamış sayılmam.
Bende bugün başlayayım diyorum özenle azimlede devam ederim inşşallah.
Anladığım kadarıyla önceki hedef bol su ,
Ben şimdi önce ısınma hareketi sonra, ilk gün 55 squart sonrada soğuma hareketi videolarını yapıp uygulayarak başlasam ilk günden yeterlimi.. Başka hareketlerde eklemek lazımmış ama ilk bir hafta böyle yapıyım diyorum olurmu ?

Cok guzel canm isinma squat soguma ilk sayfada squat programimz var tatlm orda hergün ne kadar artiracagin yaziyor ;) daha önce spor uaptn mi bide yas boy kilo ne canm diyet yapio msn :KK54:

Cok guzel canm isinma squat soguma ilk sayfada squat programimz var tatlm orda hergün ne kadar artiracagin yaziyor :KK66: daha önce spor uaptn mi bide yas boy kilo ne canm diyet yapio msn :KK54:
Aa tamam programı keşvettim şimdi kiloyla alakalı çok aşırı bir sorunum yok açıkcası diyet yapmıyorum 1.65 boyunda 50 kilodayım Daha önce yürüyüş dışında açıkcası öyle çok spor yapmadım ama çok merak saldım denemem lazım bu durumu 2016 ya düğünüm var Allah nasip ederse vede resimlere hep hayranlıkla bakıyorum ,Yaşımda 26 bu arada ve Ankarada yaşıyorum.

Aa tamam programı keşvettim şimdi kiloyla alakalı çok aşırı bir sorunum yok açıkcası diyet yapmıyorum 1.65 boyunda 50 kilodayım Daha önce yürüyüş dışında açıkcası öyle çok spor yapmadım ama çok merak saldım denemem lazım bu durumu 2016 ya düğünüm var Allah nasip ederse vede resimlere hep hayranlıkla bakıyorum ,Yaşımda 26 bu arada ve Ankarada yaşıyorum.

Boyun ve kilon cok iyi canm squat tam senlik o zaman bence hemen bugün basla ;)

Bildirim zamani :KK55:

500 thigh master aletiyle bacak çalışma
50 mekik
50 selülit savar hareketi
20 squat (dinlenme günü bugün squatta o yüzden az yaptm)
100 kere sağa sola dönme bel için
jillian michael 25 dk:KK49:
bugünlük bu kadar ;)

daha iyi etki almak icin squatta full squat yapmak gerekirmiş bende bir suredir full suat yapıyorum..ayaklar bacaklar resimdeki gibi olmalı..
20130730164852-full-depth-squat-sit_(1).jpg

Back
X