fitim fitsin fit (squat)

[QUOThosgeldin
, post: 39151377, member: 637418"]Kızlaaar. Beni de alır mısınız aranıza? :)

tatlibikiz tatlibikiz beni biliyor azıcık. Jilliana devam edememiştim ama bu şekilde hareketlerde devamlılık sağlayabilirim diye umuyorum. :KK71:

Sayfa 58 deyim. Hala okuyorum ama saat geç olmuş bitiremem bu gece de yazayım dedim yine de. Bugün boş geçmesin 50'den başlayayım ben. :KK53:

Öpüyorum hepinizi! :KK68:[/QUOTE]
Canm hosgeldin:)
Tabiki katilabilirsin;)
Ben biliyorum ama sen yine de boy kilo yaş yaz :)

Kızlaaar. Beni de alır mısınız aranıza? :)

tatlibikiz tatlibikiz beni biliyor azıcık. Jilliana devam edememiştim ama bu şekilde hareketlerde devamlılık sağlayabilirim diye umuyorum. :KK71:

Sayfa 58 deyim. Hala okuyorum ama saat geç olmuş bitiremem bu gece de yazayım dedim yine de. Bugün boş geçmesin 50'den başlayayım ben. :KK53:

Öpüyorum hepinizi! :KK68:
hoşgeldinnn :KK36:

Ay çok sevindirik oldum, sıcacık bir karşılama. :KK19:

Boy: 1,62
Kilo: 55.7

Göbek, basen, bacak. Allah ne verdiyse sıkıntılı demiyim de bel iyi sayılır. :KK53: Bi de 6 kilo falan versem on numara olacak. :)
Verirsin kuzum verirsin:KK66:)
Bugun spor yaptin mi bakalmm

Verirsin kuzum verirsin:KK66:)
Bugun spor yaptin mi bakalmm

Yok maalesef. Kendime böyle küçük hareketlerden oluşan bir program yapacağım yarın. Şimdi yatmadan 50 squat yapacağım. Gün boşa gitmesin. :)

Ama süper olmuş bu topic. Enerji, motivasyon hat safhada. Çok hoşuma gitti. :KK71:

Ay çok sevindirik oldum, sıcacık bir karşılama. :KK19:

Boy: 1,62
Kilo: 55.7

Göbek, basen, bacak. Allah ne verdiyse sıkıntılı demiyim de bel iyi sayılır. :KK53: Bi de 6 kilo falan versem on numara olacak. :)
aynı boydayızzz :) bende 47 kiloyum sakın o kadar aşağıya düşme ama :)
sıska duruyor sonra :KK53:

Abooo neredeyse 10 kilo fark vaar. :) 50 sınırı iyidir sanki ama bir kere de 49,9 bile olsa göresim var. :KK53:

Maşallah bu arada. :) :nazar:
bende öyle diye diye düşürdüm kilomu şimdi kemik torbası diyolar bana :110:
biraz kilo alsam diyorum bende sanki öyle diye diye psikolojim bozuldu :)
50 iyi bencede yanında da spor ohhh mis :)

tumblr_n29w1s85V01tqj2svo1_500.jpg

c3cb2323faee020909b5f4ec7c6b0214.jpg

15f267d5ca987b48644c005e65ddb2bd.jpg

Yok maalesef. Kendime böyle küçük hareketlerden oluşan bir program yapacağım yarın. Şimdi yatmadan 50 squat yapacağım. Gün boşa gitmesin. :)

Ama süper olmuş bu topic. Enerji, motivasyon hat safhada. Çok hoşuma gitti. :KK71:
Oteki topigimizde motivsyon yok muydu :(
Cogu kisi gidince cok uzulmustum:(

bende öyle diye diye düşürdüm kilomu şimdi kemik torbası diyolar bana :110:
biraz kilo alsam diyorum bende sanki öyle diye diye psikolojim bozuldu :)
50 iyi bencede yanında da spor ohhh mis :)

Bence de canım 50 iyidir. Bir iki kilo alırsın dert değil ama daha fazla da verme tabi ki :)
Oteki topigimizde motivsyon yok muydu :KK43:
Cogu kisi gidince cok uzulmustum:KK43:

Ay bitanem aşk olsun olur mu öyle şey ya. :( Kendi adıma çok yoğun bir döneme denk geldi maalesef. Yoksa senin takımında olmaktan gayet mutluydum. Nickin gibi tatlı bi kızsın. :KK19:

Yaptım 50 squatı oh. :KK71:

Bence de canım 50 iyidir. Bir iki kilo alırsın dert değil ama daha fazla da verme tabi ki :)

Ay bitanem aşk olsun olur mu öyle şey ya. :KK43: Kendi adıma çok yoğun bir döneme denk geldi maalesef. Yoksa senin takımında olmaktan gayet mutluydum. Nickin gibi tatlı bi kızsın. :KK19:

vermicem inşallah :)
oh o zaman sporunun ilk günü hayırlı olsunn :)

Ay bitanem aşk olsun olur mu öyle şey ya. :KK43: Kendi adıma çok yoğun bir döneme denk geldi maalesef. Yoksa senin takımında olmaktan gayet mutluydum. Nickin gibi tatlı bi kızsın. :KK19:

Saol tatlimm
Ayaklarina beline popicigine saglik:nazar::KK48:

Back
X