fitim fitsin fit (squat)

evetttt trambolin de yaptım 20 dakika, yanına da 40 squat daha yaptım yani bugün 110 squat yapmış oldum :)
trambolinden sonra squat yapmak çok zor oluyormuş onu anladımmm:KK45:
Bacaklarin mi agriyor trambolinden somra kuzum

Bacaklarin mi agriyor trambolinden somra kuzum
evet canım hemde çok ağrıyor kalkarken zorlanıyorum zaten bacaklarım direk şişiyor zıplarken :)
bu sefer trambolin üzerinde koşuda yaptım iyice zorladı bi ara pes edicektim az kalsın :)

Plank.webp

Önce Plank Pozisyonunda başlıyoruz.

Down_Dog.webp

Sonra Down Hog denilen bu harekete geçiyoruz.

-Plank_Split.webp

Sağ bacak havaya!

Down_Dog.webp

Down Hog'a geri dönüyoruz.

-Plank_Split.webp

Şimdi de sol bacak havaya!
_Up_Dog.webp

Up Dog'u da yapıyoruz veee...
Child's Pose.webp

Child's pose ile bitiriyoruz.

c9f7957675fb516c1f03c74895e15884.webp

Her hareket programda yazan saniyeler kadar, birbirinden sonra yapılacak. Yani durarak değil bir hareketten diğerine geçerek.

Bu programı bir blogdan alıntıladım ama direkt blog adı paylaşılamıyor sanırım. İncelemek isteyen arkadaşlara özelden link atabilirim.

Squatın yanında bunu uygulamaya çalışacağım bakalım. :) Araştırmalara devam ederim bir yandan.

Yalnız o down hog da falan ayak tabanları yere tam basmaya çalışırken dizlerin arkası acayip geriliyor. Göründüğü kadar kolay değil, bir kere denemiştim de. :KK53:

evet canım hemde çok ağrıyor kalkarken zorlanıyorum zaten bacaklarım direk şişiyor zıplarken :)
bu sefer trambolin üzerinde koşuda yaptım iyice zorladı bi ara pes edicektim az kalsın :)
Pes etmek yokkkkkkkk!!!!!!:)

Eki Görüntüle 1394912

Eki Görüntüle 1394914

Eki Görüntüle 1394916

Sağ bacak havaya!

Eki Görüntüle 1394914

Eki Görüntüle 1394916

Eki Görüntüle 1394919

Eki Görüntüle 1394920

Eki Görüntüle 1394921

Her hareket programda yazan saniyeler kadar, birbirinden sonra yapılacak. Yani durarak değil bir hareketten diğerine geçerek.

Bu programı bir blogdan alıntıladım ama direkt blog adı paylaşılamıyor sanırım. İncelemek isteyen arkadaşlara özelden link atabilirim.

Squatın yanında bunu uygulamaya çalışacağım bakalım. :) Araştırmalara devam ederim bir yandan.
ben bunu yapmaya çalışsam ortadan ayrılır heralde bacaklarımmmm :KK48:

Eki Görüntüle 1394912

Eki Görüntüle 1394914

Eki Görüntüle 1394916

Sağ bacak havaya!

Eki Görüntüle 1394914

Eki Görüntüle 1394916

Eki Görüntüle 1394919

Eki Görüntüle 1394920

Eki Görüntüle 1394921

Kadin ne guzel esniyo oyl yaa..

etmedim etmedimmm aynen devam ediyorum çünkü zıplarken falan bacaklarım bildiğin taş gibi oluyor sıkamıyorum elimle kuzum :D çok iyi hissediyorum öyle oluncada
Bende su misafirlikten gidiyim eve lavaboya gidym mekik squat hallediyim :D ev kalabalik :)

Bende su misafirlikten gidiyim eve lavaboya gidym mekik squat hallediyim :D ev kalabalik :)
yaa şu misafirlikler zor yaaa :D benimde pazar günü kuzenimin bebeğinin 1 yaş partisi var güzel güzel yiyecekler hazırlıyorlar :KK22:
Allah'tan tatlı sevmiyorum ama diğer yiyecekler börekler, çörekler nasıl tutucam kendimi bilmiyorummm :D

Yok kuzu yaa ayrılmaz :) Denemekte fayda var.

En son tüm hareketleri yapıp child's pose a geçmek süper. Tüm kasları rahatlatıyor. :)
bi deniyim hemen bakiyim yaaa :) ayrılırsa haber ederimmm :KK48:

kendimce bi 20şer saniye yaptım ama çok zor yaaa :KK43: kopcak gibi oldum :KK70:

kızlar merhabalarr nasılsınızz? bugün giremedim hiç buraya bugünüm hep yollarda geçti anca eve geldim yemek yedim falan spora bile vakit bulamadım şimdi başladım moladayken buraya yazayım dedim. maşallah döktürmüşsünüz siz yine ben geçmişe döneyim yapılacak videoları yapıp geliyorum :)

yaa şu misafirlikler zor yaaa :D benimde pazar günü kuzenimin bebeğinin 1 yaş partisi var güzel güzel yiyecekler hazırlıyorlar :KK22:
Allah'tan tatlı sevmiyorum ama diğer yiyecekler börekler, çörekler nasıl tutucam kendimi bilmiyorummm :D
Canim hic yeme demiyorum ye ama kucuk kucuk ye hepsinden bi parca al mesela

canım maşallah resimler süper. benimde göbeğim böyle düzleşse nolurduu :) benimki ayva göbek :) ama benimmde bel oyuntumm varr :p:KK60:

yanlış resmi alıntı yapmışım ya :) burda da popi biraz dikleşmiş gibi geldi bana da süpersin tam gaz devam :KK49:
Aynen kuzumm tam gaz devammm:KK55:

Back
X