- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
İmsallah alisirimCanım benimBöyle acılar zamanla geçiyo eskidikçe unutuluyo malesef belki de unutulmuyo ama alışılıyo insan sana şimdi kim ne dese de boş gelir en hafif şekilde geçirmen lazım bunu
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İmsallah alisirimCanım benimBöyle acılar zamanla geçiyo eskidikçe unutuluyo malesef belki de unutulmuyo ama alışılıyo insan sana şimdi kim ne dese de boş gelir en hafif şekilde geçirmen lazım bunu
![]()
Alışırsın tatlım insan öyle şeylere alışıyo kiİmsallah alisirim![]()
Haklisin canim.. Sag ol destegin icinAlışırsın tatlım insan öyle şeylere alışıyo ki![]()
Ne demek canım ne zaman istersen dertleşirizHaklisin canim.. Sag ol destegin icin
Ne kadar kendini kaptırmışsan demek kiKizlar ruyamda mekik cekiyodum![]()
Aynen yaNe kadar kendini kaptırmışsan demek ki![]()
Ah canim, uzme kendini hic sen ne kadar guclu bir kizsin bunu kendinde biliyorsun. Zamanla alisacak ve gecmisi bir kenara birakacaksin .. Keske herkes senin kadar guclu olabilse ozellikle de ben .. Bosver sen baskalari icin sikma caniniİmsallah alisirim![]()
tünaydın canım :)tünaydın kızçeler![]()
Squat sayisi az degil 15*3 set halinde yapabilirsin birden yapma zaten hepsinibugün 75 squat artı 35 mekik 35 bacak hareketi ben diğer hareketleride squat gibi 5 er 5 er artiriyoum şimdi gözünüze az gelebilir ama cogalicak ins :))
Sag ol destegin icinAh canim, uzme kendini hic sen ne kadar guclu bir kizsin bunu kendinde biliyorsun. Zamanla alisacak ve gecmisi bir kenara birakacaksin .. Keske herkes senin kadar guclu olabilse ozellikle de ben .. Bosver sen baskalari icin sikma canini
Gayet iyi gidiyosun canmbugün 75 squat artı 35 mekik 35 bacak hareketi ben diğer hareketleride squat gibi 5 er 5 er artiriyoum şimdi gözünüze az gelebilir ama cogalicak ins :))
misafirlikteyim sporumu yapamadım daha gidiyim eve hemen yapıcam sen napıyon canımmKizlarrr napiyosunuzz
Yapildi mi sporrrrmisafirlikteyim sporumu yapamadım daha gidiyim eve hemen yapıcam sen napıyon canımm
75 squat yaptım bide 2 tane egzersiz yaptım 100 tane :) ama devam edemicem sinirlerim bozuldu accıkYapildi mi sporrrr