• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

çok bulanıyorsa miden limon sık sulandır güzelce tuza iç canım bulantıyı hafifletiyor ben öyle yapıyorum :)
yat uyuda dinlen :)
Su bile icemiyorum o derece :) buzluga su koydum soguk ictim tadini almiyim diye sirf.. Yatagimdaym smdi mis gibii:)
Saol onerin icin bitanem tatilden donduk ya alisvers yapilmadi limon yok henuz evde :)))

Su bile icemiyorum o derece :) buzluga su koydum soguk ictim tadini almiyim diye sirf.. Yatagimdaym smdi mis gibii:)
Saol onerin icin bitanem tatilden donduk ya alisvers yapilmadi limon yok henuz evde :)))
anladım canım :) o zaman uyu anca uyursan geçer ;) suyun tadını almıyım diyede hasta etme kendini kış günü :)

Selamlar bende 158 45 kiloyum bende katılmak istiyorum kizlar ben kendi kendime duzensiz calisiyordum ama buraya katilirsam duzenli yaparim diye dusundum ..
Cizelgede ki squat sayilarini agirlik kullanarak mi yapiyorsunuz yoksa agirliksiz mi yapiyorsunuz siz ?

Selamlar bende 158 45 kiloyum bende katılmak istiyorum kizlar ben kendi kendime duzensiz calisiyordum ama buraya katilirsam duzenli yaparim diye dusundum ..
Cizelgede ki squat sayilarini agirlik kullanarak mi yapiyorsunuz yoksa agirliksiz mi yapiyorsunuz siz ?
Merhaba canm seni karistiriyo muyum acaba nickin hep boyle miydi yoksa sivrili biseyler miydi:)
Agirliksiz yapiyoruz genelde

Merhaba canm seni karistiriyo muyum acaba nickin hep boyle miydi yoksa sivrili biseyler miydi:)
Agirliksiz yapiyoruz genelde

Nickimin altinda yaziyor sivriköşe :) karıştırmadın yani ..
ben agirlik kullaniyordumda bu cizelgedeki sayilar cok geldi gozume :D agirlikla yaparken pert olurum dedim onu merak ettim oyleyse guzel sağol :)

Nickimin altinda yaziyor sivriköşe :) karıştırmadın yani ..
ben agirlik kullaniyordumda bu cizelgedeki sayilar cok geldi gozume :KK70: agirlikla yaparken pert olurum dedim onu merak ettim oyleyse guzel sağol :)
Gun icine de yayarak yapabilirsin rica ederm ne demek :)

Günaydın fıstıklaaaarrr evime geldim arti 2 kiloyla:KK11: ama squatimi aksatmadm yaptm bugün diger sporlarimida ekleyip düzenli beslenicem Hoppa

Back
X