• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

Lunenin üçgeni de burdaaa :KK70:
ben anlamam lune bana üçgen dedi adını ben onu kabullendim daha havalı ismi:KK70:

aynen gerekiyor da şahsen bu aralar çok sallıyorum ama hastayım naapim :KK12:
muhasebeci hastayım falan yok kalk 5 10 üçgen yap hatta onun için kalkmana gerek yok sen yat totonu kaldır yeter:KK70: valla şöyle 5 dk da ısınma hareketi tamam bugünün işini yarına atarsan o yarın gelmez bak:KK62:

ben henüz hiçbişey yapmadım tıkınmakla meşguldüm de cezayı hakettim:KK67::KK67: gideyim 3 mil leslie ardına kardiyo videosu yapayım sonra üçgenlerden de takvime göre 70 tane yapayım birde plank yapayım yana 10 ar tane geleyim 1 saati geçer gelmem artık yazayımda yapmak zorunda olayım diye yazdım yapmaya gidiyorum şimdi gelip heber vercem yaptım mı:KK73:

ben henüz hiçbişey yapmadım tıkınmakla meşguldüm de cezayı hakettim:KK67::KK67: gideyim 3 mil leslie ardına kardiyo videosu yapayım sonra üçgenlerden de takvime göre 70 tane yapayım birde plank yapayım yana 10 ar tane geleyim 1 saati geçer gelmem artık yazayımda yapmak zorunda olayım diye yazdım yapmaya gidiyorum şimdi gelip heber vercem yaptım mı:KK73:
Bekliyoruzzzz :)

sana kahveye gelemedim ya sonuç listelerini hazırlıycamda beklemedeyim şimdilik bugün cuma olduğunu unutmuşum canım cezalıyız da takım olarak:KK48: artıkm yarın kahveye gelcem mecbur bu arada sağol canım yaptım üşenmedimc çok mutluyum:21::KK19:
Neden cezalisiniz kiz
Spor mutlu eder insani:)

Bana haber ver mutlaka olur mu
Cok merak ederim
Sana soylediklerimi unutma
Sana neler yasatthni unutma
unutmam canım ben her şeyi söylicem konuşucam anlatıcam benim istediğim hayat bu işine gelirse ;) olucaksa adam olsun canımı sıkmasınEn Büyük KK
pazar akşam girerim büyük ihtimalle mesaj atarım sana :)
eğer söyledikleride doğruysa ispatla dicem

unutmam canım ben her şeyi söylicem konuşucam anlatıcam benim istediğim hayat bu işine gelirse :KK66: olucaksa adam olsun canımı sıkmasınEn Büyük KK
pazar akşam girerim büyük ihtimalle mesaj atarım sana :)
eğer söyledikleride doğruysa ispatla dicem
İspqtlayamicak bu lafimi unutma bahane sunucak

lune görürsen bizim üçgenin ecnebi ismini buldum bridge raise miş adı hatta köprü diyormuş bizimkiler de:63: ben üçgen öğrendim onu bana ne onu kullancam daha şeker geliyor bana:KK48:

lune kaçmış mı acaba:KK59:

özleriz tamam:KK48:

ne büyük günü neler oluyor:KK57: özel bişeyse dalmıyımda aranızda galiba pardon siz büyük gün diyorsanız büyük gündür:KK48:
4.5 yıllık sevgilimle sonumuz mu olacak yarın yoksa olmayacak mı :) büyük gün bu canım :)

Back
X