• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

lune görürsen bizim üçgenin ecnebi ismini buldum bridge raise miş adı hatta köprü diyormuş bizimkiler de:63: ben üçgen öğrendim onu bana ne onu kullancam daha şeker geliyor bana:KK48:
Melekesi de alin araniza bak burda dert yakiniyo bitanem.o benim:(

4.5 yıllık sevgilimle sonumuz mu olacak yarın yoksa olmayacak mı :) büyük gün bu canım :)
ha hakikaten büyükmüş şok gün:KK57: senin için en güzel en hayırlısı o olsun canım sen ne istiyorsun bilmiyorum ama mutlu huzurlu olacağın kararı verirsin umarım :KK22:

ha hakikaten büyükmüş şok gün:KK57: senin için en güzel en hayırlısı o olsun canım sen ne istiyorsun bilmiyorum ama mutlu huzurlu olacağın kararı verirsin umarım :KK22:
umarım canım dua ediyorum sadece hayırlısı olsun diye ..
varsa kaderde bir şekilde yaşanıyor yeter ki hayırlı olsun :)

umarım canım dua ediyorum sadece hayırlısı olsun diye ..
varsa kaderde bir şekilde yaşanıyor yeter ki hayırlı olsun :)
evet canım anladığım kadarıyla ortada bir sorun var karşı taraftan ne ispatlayacak bilmiyorum ama inşallah gerçekleri görürsün canım inşallah seni kandırmıyordur bende çok dua edeyim bugün senin için o zaman:KK19:

evet canım anladığım kadarıyla ortada bir sorun var karşı taraftan ne ispatlayacak bilmiyorum ama inşallah gerçekleri görürsün canım inşallah seni kandırmıyordur bende çok dua edeyim bugün senin için o zaman:KK19:
saol canım çok saol :)
inşallah Allah büyük .. inanıyorum Rabbim göstericek bana doğruyu .

canlarım ben çıkıyorum şimdi hepinize iyi geceler :KK15::KK15::KK15::KK15:

Tabi dusunurum kizz

Sana emanett:)
çıkmadan size gelsin kızlar:KK50:

10987702_10153016234167510_5274155185990831744_n.png

ben anlamam lune bana üçgen dedi adını ben onu kabullendim daha havalı ismi:KK70:

muhasebeci hastayım falan yok kalk 5 10 üçgen yap hatta onun için kalkmana gerek yok sen yat totonu kaldır yeter:KK70: valla şöyle 5 dk da ısınma hareketi tamam bugünün işini yarına atarsan o yarın gelmez bak:KK62:
Üçgen candır, sende öyle:KK19:
Efendim ben Lune hanımın sekreteriyim. Benden duymuş olmayın ama kendisi dün misafir ağırladı, okey oynadı. :KK11:

lune görürsen bizim üçgenin ecnebi ismini buldum bridge raise miş adı hatta köprü diyormuş bizimkiler de:63: ben üçgen öğrendim onu bana ne onu kullancam daha şeker geliyor bana:KK48:
Öyle köprü mü olurmuş hiç cıkcıkcık. Gideyim de tdkya isim bulayım ona buna. Zira çok hoşuma gitti bu iş.:63:

4.5 yıllık sevgilimle sonumuz mu olacak yarın yoksa olmayacak mı :) büyük gün bu canım :)
Hayırlısı olsun, mevzuyu tam bilmediğimden bişey diyemeyeceğim. Sen bi ara kısa özet geçersin bana.

Back
X