• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

1469.jpg
uff anammmm

yaptım ki:KK70: sabah zaten yarısını yapmıştım şimdi 2. postayı yaptım:KK70:
sabahkileri yazıyorum önce 1 mil leslie 130 üçgen 20 mekik 20 sağ 20 sol plank
az önce yine 1 mil leslie 10 dk karın için videodan 10 dk bacak kalça hareketleri videosundan 1 dk düz plank hadi 20 de squat yaptım:KK70: şimdi strech yapıyorum :oops:
Üstteki mesaja bak kuzuuum.

bak simdiden duyan geldi 3 tane ziyaretci var :KK53:
ya arkadaş beni de pro yapsın biri :KK70: neyse deşifre oluyorlar ben göremiyorum ama:KK70:

fft7_mf230590.Jpeg

hadi bakalım dead hepimizi gördün say sağ baştan.:KK70:
muhasebeciyi bilmiyorum ama onuda ekleyim küsmesin:KK70: ayrıca norwegianı göremedim ben:mad:
en sağdaki sen yanındaki muhasebeci bize off benden güzel oldular ya diye bakarken norwegian yakalamış :KK70:güneşgözlüklü tatlıbikız en ortadaki ben benim yanımdaki lanarey(şimdiki ismini yazamıyorum ya:eek:) o sarışın selin soldan 2 en sol tikkabila norwegian sen fotomuzu çekmiş ol seni göremedim çünkü ceza sana:KK70:

yaptım ki:KK70: sabah zaten yarısını yapmıştım şimdi 2. postayı yaptım:KK70:
sabahkileri yazıyorum önce 1 mil leslie 130 üçgen 20 mekik 20 sağ 20 sol plank
az önce yine 1 mil leslie 10 dk karın için videodan 10 dk bacak kalça hareketleri videosundan 1 dk düz plank hadi 20 de squat yaptım:KK70: şimdi strech yapıyorum :oops:

Vaaooovvv çok iyiiiiii:KK73:

ya arkadaş beni de pro yapsın biri :KK70: neyse deşifre oluyorlar ben göremiyorum ama:KK70:

muhasebeciyi bilmiyorum ama onuda ekleyim küsmesin:KK70: ayrıca norwegianı göremedim ben:mad:
en sağdaki sen yanındaki muhasebeci bize off benden güzel oldular ya diye bakarken norwegian yakalamış :KK70:güneşgözlüklü tatlıbikız en ortadaki ben benim yanımdaki lanarey(şimdiki ismini yazamıyorum ya:eek:) o sarışın selin soldan 2 en sol tikkabila norwegian sen fotomuzu çekmiş ol seni göremedim çünkü ceza sana:KK70:
ayy cok tatlıymısım cıddennn :KK33:

Ooo ben beğendim kendimi:KK37:

Ay kimse de dememiş ben dün bildirimimi yapmamışım.:) dün 55 squat yapıldı. Birazdan 60ı yapacağım. Üçgene de başlamak istiyorum ama sabahları yapmak daha iyi olacak gibi duruyor. :KK76:
Ayrıca sapık gibi hepinizi izlemeye aldım hihhahaha :KK53:

O zaman ağırlıklı çalışacaksın tatlım. Keşke aldığımız kiloların nereye gideceğini belirleyebilsek hep memeye gönderirdim hep:KK70:
Ay al benden de o kadar hahaha. :KK70:

Doktor bu ne?! :KK57:

Back
X