• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

Kızlar dün karın egzersizleri yaparken boynumu incitmişim yüklenirkene, başımı oynatamiyorum, Vicks sürdüm sardım, kas gevşetici içtim. Yarına geçer inşallah, bugün ara vermiştim, yarın devam.. Ne kadar çürük bir insanım ben ya..

canım ısınmadan yapma boynunu çok ısıt o yana bu yana çevir baya ısıt :S benimde mekik çekerken oluyor öyle o an bırakıyorum olur öyle çürüklükle ilgisi yok

bende sandal agacı odunsu kokulara bayılırım ama kışın guzel oluyor
yazın çiçek çiçek kokmak cok guzell :)
itirf etmek gerekirse ben hiç bilmiom parfüm olaylarını pek kullanmıyorum arada arada.
katalogta okumuştum dio alt notalarda sandal ağacı üst notalarda yasemin haha ne demekse artık
notalar notalar :KK70:
ama bildiğim bir sey var sekerli kokılardan nefret ediyorum onuda şeker gibi kokmasından tanıyorum

itirf etmek gerekirse ben hiç bilmiom parfüm olaylarını pek kullanmıyorum arada arada.
katalogta okumuştum dio alt notalarda sandal ağacı üst notalarda yasemin haha ne demekse artık
notalar notalar :KK70:
ama bildiğim bir sey var sekerli kokılardan nefret ediyorum onuda şeker gibi kokmasından tanıyorum
ben meraklıyım accık :D
şekerli kokuları bende sevmem ya ıyh sımdı bıle mıdem bulandı :KK17:

Back
X