• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

0_79a38_db164164_XXL.jpeg
Bacaklara bak yaaaa.....

http://tune.pk/video/2516873/jillian-michaels-ripped-in-30-week-1 link eklenmiyor video olarak bende ıdm var onunla videoyu indiridm burdan ama açıpta yapabilirisn her seferinde ripped 4 haftalık bir programmış bu 1. haftası 35 dk sürüyor bu program videoları genel olarak:KK19: diğerlerini de atayım mı hepsini farklı yerlerden buldum da:KK48:
Bu kadın siyahileri seviyor, burada da bulmuş bi tane bir o yana bir bu yana zıplatıyor. Yazıktır ya hu. Natalie'yi de fena azarlıyor kolaysa sen otur squat pozisyonunda 2 dk.:63:

140420131406177417316.jpg

Sporunu yapmayan kaldı mı hala?

Not: Topic sahibi bugün toplantıda çıkan kavgadan dolayı üzgün ve migreni azdı. O yüzden bugünlük spor maratonumu es geçiyor cuma ek hareketlerle telafi etmeyi planlıyorum.
Aaa çok geçmiş olsun, hayırdır?

Bu kadın siyahileri seviyor, burada da bulmuş bi tane bir o yana bir bu yana zıplatıyor. Yazıktır ya hu. Natalie'yi de fena azarlıyor kolaysa sen otur squat pozisyonunda 2 dk.:63:
burdada kesin yükleniyordur garibanlara:KK70: haklısın valla jillinadan çekmediler kimseden çektikleri kadar bizde tabi:KK70:

140420131406177417316.jpg

Sporunu yapmayan kaldı mı hala?

Not: Topic sahibi bugün toplantıda çıkan kavgadan dolayı üzgün ve migreni azdı. O yüzden bugünlük spor maratonumu es geçiyor cuma ek hareketlerle telafi etmeyi planlıyorum.
ben yaptım:KK68: sana güveniyoruz yaparsın telafini kafanı çok takma kavga falan kesin saçma sapan bişeydir :KK51:

Pek hayır değil canım çok saygısız insan var toplumda. Şimdi çıkıyorum ilacımı alıp yatacağım. Kusura bakmayın kızlar yarın görüşürüz. Hepinizi öptüm yol arkadaşlarım.:KK15:
Cok gecmis olsun tatlim iyi geceler :)

Pek hayır değil canım çok saygısız insan var toplumda. Şimdi çıkıyorum ilacımı alıp yatacağım. Kusura bakmayın kızlar yarın görüşürüz. Hepinizi öptüm yol arkadaşlarım.:KK15:
görüşürüz bende çıkıyorum çay içeyim iki ailemle oturayım bugün hazır sporuda yapmışım:KK60: görüşşürüz kızlar gelirim yine:KK24:

Back
X