• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

Neden estetik olacaksın yağlardan kurtulmak için mi? O kadar acı çekmeye değer mi?

Burada çocuğu olan çalışan çok insan var, istedikten sonra hepsi yapılır. :KK68: Jillian Michaels var nette 20dklık ama harika enerji harcatıyor, ne dersin bu vücutlar için 20 dkya günde değmez mi?:KK66:
Ne bilim ya o videoyada bakcam normal squat yapmaya çalışıyorum ben:D hep ne kadar işe yarar ki yapsamda öyle benı bastan yarat tarzı bişe olmaz :(

Ne bilim ya o videoyada bakcam normal squat yapmaya çalışıyorum ben:KK70: hep ne kadar işe yarar ki yapsamda öyle benı bastan yarat tarzı bişe olmaz :KK43:
valla düzenli sporla ne vucutlar oluyor inanamzsın tabi senin kararın karışamayız ama bence en sağlıklısı sporla sıkılaşmak ameliyatı zorunlu durumlar dışında çok mantıklı bulmuyorum çünkü ameliyettan sonra tekrar vucudunda bozulma olursa toparlaması eskisine göre daha zor oluyor yine bozulursa 2. ameliyatta başarı şansı düşüyor iyice araştır derim sana en azından iyi birisine yaptır yaptıracaksan sporla daha uzun sürsede bence denemekte fayda var amam yine söylüyorum sen ne karar verirsen o senin hayatın sonuçta:KK39:

valla düzenli sporla ne vucutlar oluyor inanamzsın tabi senin kararın karışamayız ama bence en sağlıklısı sporla sıkılaşmak ameliyatı zorunlu durumlar dışında çok mantıklı bulmuyorum çünkü ameliyettan sonra tekrar vucudunda bozulma olursa toparlaması eskisine göre daha zor oluyor yine bozulursa 2. ameliyatta başarı şansı düşüyor iyice araştır derim sana en azından iyi birisine yaptır yaptıracaksan sporla daha uzun sürsede bence denemekte fayda var amam yine söylüyorum sen ne karar verirsen o senin hayatın sonuçta:KK39:
Ne bilim ya hastalığım yüzünden doktorum spor yapmayı önermiyor bana pek yasak gibi bişey yani ara ara gizlice yapmaya çalışıyorum yasaklar çiğnenmek içindir :D bide ne zaman bişe yapmaya kalksam ya kar yagıyor tatıl oluyor salona gidemiom ya sınavlar üst üste biniyor yada ev yol geçen hanına dönüo değil spor oturmaya vakit olmuo -,- okumasam yada ev hanımı falan olsam dedıgın mantıklı vakıt bol oluo da öbür türlü hep bir engel anasını satim :D

Ne bilim ya hastalığım yüzünden doktorum spor yapmayı önermiyor bana pek yasak gibi bişey yani ara ara gizlice yapmaya çalışıyorum yasaklar çiğnenmek içindir :KK70: bide ne zaman bişe yapmaya kalksam ya kar yagıyor tatıl oluyor salona gidemiom ya sınavlar üst üste biniyor yada ev yol geçen hanına dönüo değil spor oturmaya vakit olmuo -,- okumasam yada ev hanımı falan olsam dedıgın mantıklı vakıt bol oluo da öbür türlü hep bir engel anasını satim :KK70:
niye yasak ki spor kötüymüş öyle en doğru karar senindir:KK39: iyi araştır o zaman:21:

niye yasak ki spor kötüymüş öyle en doğru karar senindir:KK39: iyi araştır o zaman:21:
Abla ameliyatlıyım ya içimde tel var kemıklerı bırbırıne bağlayan kaymış bile olabilir yanlış spordan biraz korkuyorum acıkcası pilates yaparken ve mekık cekerken falan göğüs hareketlerınden zaten yogunbakımdan 40günde çıkmış insanım birda ters bişe olursa niyazi olurum belden aşağı çalışıyorum o yüzden ya mesela mekık ceksem full düz karın olurum emınımde korkum mekık cekerken tel yamulurmu kilo verdım ya yatınca batıyo bide derı kaldı üstünde :D

Abla ameliyatlıyım ya içimde tel var kemıklerı bırbırıne bağlayan kaymış bile olabilir yanlış spordan biraz korkuyorum acıkcası pilates yaparken ve mekık cekerken falan göğüs hareketlerınden zaten yogunbakımdan 40günde çıkmış insanım birda ters bişe olursa niyazi olurum belden aşağı çalışıyorum o yüzden ya mesela mekık ceksem full düz karın olurum emınımde korkum mekık cekerken tel yamulurmu kilo verdım ya yatınca batıyo bide derı kaldı üstünde :KK70:
ha bak seninki zaten gerekli durum kapsamına giriyormuş baştan söylesene :KK54: telle ilgili sıkıntın varsa doktora görün o zaman o arada onuda aradan çıkar bnce geçmiş olsun çok canım ya allah korumuş kız 40 gün yoğun bakımda kalmışsın birde:KK57:

Abla ameliyatlıyım ya içimde tel var kemıklerı bırbırıne bağlayan kaymış bile olabilir yanlış spordan biraz korkuyorum acıkcası pilates yaparken ve mekık cekerken falan göğüs hareketlerınden zaten yogunbakımdan 40günde çıkmış insanım birda ters bişe olursa niyazi olurum belden aşağı çalışıyorum o yüzden ya mesela mekık ceksem full düz karın olurum emınımde korkum mekık cekerken tel yamulurmu kilo verdım ya yatınca batıyo bide derı kaldı üstünde :KK70:
canım dikkat et valla spor yapcam diye sağlığından da olma

ha bak seninki zaten gerekli durum kapsamına giriyormuş baştan söylesene :KK54: telle ilgili sıkıntın varsa doktora görün o zaman o arada onuda aradan çıkar bnce geçmiş olsun çok canım ya allah korumuş kız 40 gün yoğun bakımda kalmışsın birde:KK57:
Doktor hatası ya hiç sorma 2.kez dunyaya geldım şuan resmen aslıda cok agır spor yapma dedı aerobık ve pılates yuzme yuruyus onerdı yorulunca fln bırakırsın dedı agırlık fln kaldırmıom mesela 2.5kiloluk dumble kaldırıom o da göğüsü zedelemeyecek şekilde :) benım sorun belden aşağı egzersız lazım bana kızlar bacak popo için zaten göbeğim ayva göbek gibi dümdüz istiom ama onda mekik çekmem gerekiyor dimi? Aerobık kılo verdirir dıye yapmıorum 176 60kiloyum göbüş gitse popo dikleşse üst bacak sertlesse yeter bana etım cok yumusak ya :(

Doktor hatası ya hiç sorma 2.kez dunyaya geldım şuan resmen aslıda cok agır spor yapma dedı aerobık ve pılates yuzme yuruyus onerdı yorulunca fln bırakırsın dedı agırlık fln kaldırmıom mesela 2.5kiloluk dumble kaldırıom o da göğüsü zedelemeyecek şekilde :) benım sorun belden aşağı egzersız lazım bana kızlar bacak popo için zaten göbeğim ayva göbek gibi dümdüz istiom ama onda mekik çekmem gerekiyor dimi? Aerobık kılo verdirir dıye yapmıorum 176 60kiloyum göbüş gitse popo dikleşse üst bacak sertlesse yeter bana etım cok yumusak ya :KK43:
evet kilon iyimiş bacak hareketleri luneden sorulur bence bu doğrultuda sorabilirsin ona:KK17: aslında yüzme süper hertarafı çalıştıryor ama bilemedim :KK17:

evet kilon iyimiş bacak hareketleri luneden sorulur bence bu doğrultuda sorabilirsin ona:KK17: aslında yüzme süper hertarafı çalıştıryor ama bilemedim :KK17:
Aynen doktorumda yüzme dedı de bu havada nerede nasıl yuzecem kız lune ney

Back
X