fitim fitsin fit (squat)

Tamam kuzum hastalık bu sonuçta o yüzden istediğin gibi yap. Bizim de yarın toplantı var sonraki gün yapacağım. Ramazanda da yapmaya çalışacağım o squat ağrılarını sıfırdan çekmek istemiyorum.
Ben oruc tutamicam yani 1 haftada ilaclarim bitse sonra bide reglim var 1, 5 haftaya cikardim gozden artik kazasini yapicam o yuzden spora devam ederim .. Hos tutsamda yapmayi planliyodum :)

Sorma btanem ya hastanelerde kurtulamadim ben bir turlu bakteri vardida idrar yollarimda sicriyormus ilac falan kullandim ama kadin doguma gnderdler bu seferde

Sen niye yoktun buralarda canim iyi diyelim demisin ama onemli bisey yoktur insallah
Anlatirim bitanem sonra.. Cok gecmis olsun ihmal etme sakin idrar yollarina giderse cok agrili oluyomus onun enfeksiyonu falan..

Anlatirim bitanem sonra.. Cok gecmis olsun ihmal etme sakin idrar yollarina giderse cok agrili oluyomus onun enfeksiyonu falan..
Ihmal etmicem bu sefer zaten agrim oldugu icin gittim kuzum ya o agriyi cektim ya :)
Tamam bebegm konusuruz ama her ne olduysa sakin uzulme

Benim reglimin ikinci günü bileğim de çok ağrimiyo şınavları es geçerek sporumu yapicam birazdan :KK49:

Back
X