- 28 Şubat 2012
- 12.341
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.708
- 598
Günaydın kuzum ne kadar aldın ki?Günaydın kizlarrben kilo aldim yaaa
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kuzum ne kadar aldın ki?Günaydın kizlarrben kilo aldim yaaa
![]()
Günaydın kuzum ne kadar aldın ki?
3 kilo aldim lunem yaa ben çok çabuk kilo aliyorum bi haftadir dikkatliyim ama bazen fazla kaciriyorum veremedim![]()
Waaaaw hakikaten de çok almışsın kuzum yaa.
Çorbanı içtikten sonra bekliyor musun bir 10 dk falan? Yoksa yemeğe mi geçiyorsun hemen?
Canım o regl şişkinliğin de olabilir, bitince tartıl tekrar. Bende kilo sandım gerçekten.Reglim canim ramazan başindan beri daha oruca baslamadim oruc tutmaya baslasam veririm aslinda çünkü eşimle de anlastik sadece çorba salata yogurt var iftar soframizda eşim öyle yiyor iki gündür bende dikat ediyorum ama daha veremedim biraz daha kemer sıkmam lazim
Canım o regl şişkinliğin de olabilir, bitince tartıl tekrar. Bende kilo sandım gerçekten.
Yardima geliyim btanemmmBende çamaşır topladimmm:)
Biraz güç bulursam kendimde dünya kadar ütü var onu yapıcam :$
Ütü yu yapmadım vallahi ay hiç ugrasamamYardima geliyim btanemmm
Olsun kiz nolcakÜtü yu yapmadım vallahi ay hiç ugrasamamsen gelsen çalıştırır miyim seni deli
İlaç kullan tabiki ve biraz ara ver spora daha da sakatlama :)Selam sportif bayanlar spor yaparken bilegimi sakatladim napmami onerirsiniz spora devam ediyim mi hareket ettirince agriyo ilac kullanmam gerekr mi
Bildirim:
- Isinma
- Legs workout (10 dakika)
- 200 bodyweight squats (14 dakika)
- Miley cyrus workout (17 dakika)
- 35 mekik
- Soguma
Geçmiş olsun öncelikle, bir doktora görünün.Selam sportif bayanlar spor yaparken bilegimi sakatladim napmami onerirsiniz spora devam ediyim mi hareket ettirince agriyo ilac kullanmam gerekr mi
Günaydın tatlım,Günaydın kizlarrrr:))
günaydınnnnnnn :):):)Günaydın canlarım![]()